LELKIZŐ

Megdöbbentő részlet, ezért mehetett tönkre a magyar sztárpár házassága

A színész egy hónappal ezelőtt mesélt utoljára a családjáról a NőComment! műsorában.
  • Szerző: RIPOST

Bombaként robbant a hír, hogy válik a népszerű sztárpár, Feke Pál és Gyenesei Leila. A színész és a felesége hat évig alkottak egy párt, egy kislányuk is született, ám úgy tűnik, hogy ő sem tudta már összetartani a családot. Információk szerint a házasságuk hirtelen ment tönkre, közös otthonukból pedig Leila már el is költözött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pár hete azonban a színész még áradozott feleségéről. A NőComment! műsorában csillogó szemekkel mesélt a megismerkedésükről, és arról, mennyire büszke a családjára, de kitért a nehezebb pillanatokra is, ami miatt a vitás helyzetek alakulnak ki közöttük. Talán ez is közrejátszhatott abban, hogy a házasok végül a válás mellett döntöttek.

Fotó: NőComment!

„Próbálom megtartani az egyensúlyt az életünkben. Otthon abból vannak nézeteltéréseink, hogy én miért zárom el a nyilvánosságtól ennyire a családot, miért nem beszélek róluk többet. Ennek egyszerű az oka, az én személyiségem olyan, hogy egyszerűen nem tudok lazán beszélni róla, pedig nagyon büszke vagyok a családomra” – mondta egy hónappal ezelőtt a NőComment! műsorában a színész, majd hozzátette: szeretné, ha a családi egységet a jövőben is meg tudnák tartani.

„Hat éve ismerkedtünk meg, három éve összeházasodtunk, családunk van. Én erre nagyon büszke vagyok, remélem ezt meg tudjuk őrizni és tudunk rá vigyázni” – jelentette ki Feke, aki ekkor még a karikagyűrűjét is hordta.

És ezeket olvastad már?