LELKIZŐ

„Már nem élek sokáig” – sokkolta rajongóit a 71 éves sztár bejelentése

A 71 éves sztár korábbi életmódja alapján csoda, hogy még most is él. Idős korára azonban egy betegség keseríti meg az életét.
  • Szerző: Ripost

Ozzy Osbourne figyelmeztette rajongóit, hogy „nem lesz már köztünk túl sokáig”. A sztár nemrégiben állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Parkinson-kórban szenved – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Az énekes úgy gondolja, hogy a zene ereje nélkül már rég halott lenne, aminek írására lánya, Kelly is biztatta. „Ez volt a legjobb gyógyszer” – fogalmazott a Black Sabbath egykori frontembere. Beismerte, hogy az elmúlt évet az ágyban töltötte, magát sajnálva. „Azt mondogattam, hogy halott vagyok, végem van, mindennek vége. Ez volt az életem k****tul legrosszabb éve” – árulta el.

A 71 éves Ozzy a Kerrang! magazinnak elmondta, hogy szokott a halálra gondolni, de nem aggódik. „Már nem leszek itt 15 évig, vagy mindegy is, nem sokkal tovább, de nem rugózok ezen. Mindannyiunkkal meg fog történni. Boldog vagyok-e most? Nem. Nem vagyok egészséges... de még itt vagyok” – fogalmazott a sztár.

Betegségének diagnózisa előtt Ozzy az egyik éjjel elesett és a gerincén sérült meg, azóta pedig rendszeresen jár kórházba. „Leestem részegen lépcsőkön, k****tt kocsikat törtem össze, k**vára majdnem meghaltam a repülőn” – sorolta a rocksztár, hogy mennyi módon halhatott meg, végül mégis ide jutott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?