LELKIZŐ

Érzelmes interjút adott a 71 éves sztár: ebben a betegségben szenved

A Black Sabbath énekese az utóbbi időben súlyos problémákkal küzd.
  • Szerző: Ripost

Ozzy Osbourne egészségi problémái sajnos súlyosbodtak. Egy éven át tartó sérülések és műtétek után, amelyek arra kényszerítették, hogy törölje az összes fellépését, az énekes a Good Morning America új interjújában elmondta, hogy a Parkinson-kór 2. típusát diagnosztizálták nála – írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A 71 éves énekes elárulta, hogy fájdalmát többet nem tudja elrejteni, és Svájcba utazik kezelésre. Elmondta, hogy az elmúlt egy évben folyamatos volt a fájdalma, a Black Sabbath sztárja „élete legnyomorultabb időszakának” érezte ezt.

„Zsibbadt a karom a műtétnél, a lábaim hidegek. Nem tudom, hogy ez a Parkinson, vagy mi, de ez a probléma” – mondta Ozzy, aki hozzátette, hogy otthonában elesett áprilisban, majd megműtötték és azóta problémái vannak. Azt azonban orvosai sem tudják, hogy az esés vagy a műtét súlyosbította-e a helyzetet.

Hozzátette Ozzy felesége és menedzsere, Sharon Osbourne: „Sokféle típusú Parkinson létezik. Ez nem egy halálos ítélet, de befolyásolja a test bizonyos idegeit. Olyan mint amikor kifogsz egy jó napot, majd utána igazán rossz napot.“

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?