LELKIZŐ

Lebukott: Titokban szakított barátnőjével a népszerű magyar zenész!

Nemrég még gyermeket akart párjától, ma viszont már magányosan hajtja álomra fejét a legendás magyar rockbanda gitárosa. Hosszú hallgatás után most elárulta, miért ért véget kapcsolata.
  • Szerző: Doris

Klicska Lászlót sokan Keresztes Ildikó párjaként ismerték meg, majd, miután szakítottak, az Edda gitárosa egy fiatal edzőnő oldalán találta meg a boldogságot.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy már az esküvő és a gyerekvállalás is szóba került. A csinos Betty akkor azt mondta, két gyerekkel, egy kisfiúval és egy kislánnyal szeretné megajándékozni szerelmét, ez ellen pedig az 51 éves zenésznek sem volt kifo­gása.

Ebből azonban már nem lesz semmi, a pár ugyanis több mint négy év után szakított egymással.

"Lehet, hogy a korkülönbségből adódott, de rájöttem, lassúbb, visszafogottabb vagyok Bettynél, az életvitelünk más volt. Õ pörgősebb, én cammogósabb lettem, valószínűleg a korom miatt"

- elmélkedett a Blikknek Kicska László, aki a szakítás ellenére jó viszonyt ápol egykori kedvesével.

"Sok közös dolgunk van még, nagyon szurkolok neki új munkájához. Fitnesz­edzőként dolgozik, újabban már versenyeken is indul, és szép eredményei vannak. Mivel én is sportolok, háromszor egy héten teniszezem, felnézek rá, mert kemény és kitartó. Nagyra értékelem az akaraterejét, amire nagy szüksége van a diéták és az edzéstervek betartásában."

- mesélte a zenész, aki egyelőre élvezi a szingliséget.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?