LELKIZŐ

L.L. Junior megszólalt Hopp Csilla ügyében: Olyan nincs, hogy ne legyen felelős

L.L. Junior is megtörte a csendet azok után, hogy az ügyészség közleményt adott ki, miszerint Hopp Csilla ellen nem emelnek vádat.
  • Szerző: ripost

L.L. Junior megtörte a csendet azok után, hogy pénteken a Fővárosi Főügyészség sajtóközleményben tudatta, nem emelnek vádat Hopp Csilla ellen a kisfia két és fél évvel ezelőtti halálának ügyében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper és Csilla kisebbik fia, Dávidka 2019. augusztus 31-én hunyt el, amikor kiszaladt Zuglóban az úttestre, ahol elgázolta egy szabályosan közlekedő autó.

Jóllehet, Csilla és Junior sokáig háborúztak egymással, az utóbbi időben békét kötöttek, főleg nagyobbik fiuk, Lacika érdekében.

L.L. Junior

L.L. Junior megszólalt volt kedvese ügyéről
Fotó: TV2 / TV2

„Őszintén örülök annak, hogy nem emeltek vádat a gyermekem édesanyja ellen, és így Csilla is megkönnyebbülhet. Osztozom az örömében, mert az ő öröme a kisfiunk, Lacika öröme is, amely miatt a gyermekünk boldog és kiegyensúlyozott lehet, ezáltal én is Ettől függetlenül Dávidkát semmi nem hozza vissza, életem utolsó napjáig gyászolom őt. Olvastam az ügyészség közleményét, és azt tudom mondani, hogy olyan nincs, hogy ne legyen felelőse egy hároméves gyerek halálának. A közleményt olvasva beigazolódott, hogy nem Csilla fogta a gyermekünk kezét, hanem a barátnője felügyeletére bízta Dávidkát, aki korábban éveken át vigyázott a fiúkra, és addig a napig nem is volt soha semmi gond” – mondta el a Blikknek a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?