LELKIZŐ

Szívszorító szavak: Dávidka elvesztéséről vallott L.L. Junior exe

Hopp Csilla a legmélyebb fájdalmat éli át, ami csak egy szülővel megtörténhet, de nagyobbik fiáért muszáj erősnek maradnia.
  • Szerző: ripost

Nagyobbik fia, a hétéves Lacika kedvéért maradt erős Hopp Csilla. L.L. Junior egykori kedvese, gyermekeinek édesanyja tavaly, augusztus 31-én veszítette el a hároméves Dávidot egy balesetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya most először beszélt részletesen a fájdalomról, amit azóta nap, mint nap át kell élnie.

Fotó: TV2

„Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet” – mondta el a Story magazinnak Csilla, aki a kisebbik fiával szeretett volna lenni.

„Egy ilyen tragédia után sokaknak megfordul a fejében az öngyilkosság gondolata, de én nem ezt éreztem. Inkább azt, hogy a kisfiam mellett kell lennem, én csak Dávidkával akartam lenni, hisz szüksége van rám, nem tehetek mást, egy anyának ez a dolga... És ha ő a mennyországban van, akkor ott.”

A gyászoló édesanya három hónapig képtelen volt betenni a lábát abba a lakásba, ahol előtte a fiaival élt, és csak nemrégiben tudta elpakolni Dávidka ruháit. Nagyobbik gyermekéért, Lacikáért állt talpra.

„Miatta erőnek erejével össze kellett szednem magam. Egyfolytában csak azt mondogattam magamban, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, én már sebezhetetlen vagyok, mert Lacikát fel kell nevelnem, úgy, hogy büszke legyen rám. Neki kell bizonyítanom. A saját életünkben főszereplők vagyunk, de én már nem vagyok az, valahogy úgy érzem magam, hogy a fiam életének lettem egy mellékszereplője, érte kell mindent megcsinálnom” – fogalmazott Csilla.

És ezeket olvastad már?