Létrehozva: 2021.02.11.

Kovács Áron házassága már évekkel ezelőtt romokban volt, megcsalta a feleségét

A műsorvezető akkor még mindent megtett, hogy megmentse a párkapcsolatát, de mára belátta, hogy nincs közös jövőjük Gabriellával.

Huszonöt év után vége Kovács Áron és felesége, Gabriella házasságának – számolt be róla a Blikk. Bár a műsorvezető mindent megtett, hogy helyrehozza a dolgokat, a kapcsolatuk nem élte túl a viharokat, úgy döntöttek, elválnak.

Két és fél évtized után válik Kovács Áron (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót”

- nyilatkozta szűkszavúan Áron a napilapnak.

Bár a sajtót valóban nem kürtölte tele, Kovács Áron tíz évvel ezelőtt Joshi Bharat műsorában elismerte, hogy közel sem mintaférj, és a hűség szobrának sem lehet nevezni.

„Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a női hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, nagyon szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat. A beszélgetéseken túl vagyunk, tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Annál nagyobb kalandor vagyok én is, meg ő is, hogy tudjuk azt, képesek vagyunk egymás nélkül is élni. A kérdés csak az, hogy akarunk-e egymás nélkül élni, bár tudjuk, hogy működne. A saját feleségem várja el tőlem, hogy őszintén beszéljek. Ez így sokkal tisztességesebb, mintha azt mondanám, hogy fantasztikus férj vagyok, és még sohasem botlottam meg” – magyarázta szinte rezzenéstelen arccal egy évtizeddel ezelőtt.

A műsorvezető nemrégiben Hajdú Péternek még tagadta, hogy hűtlen lett volna bármikor is a feleségéhez, azonban a FEM3 műsorának felvételén már mást vallott. „Már Hajdú Péter is megkérdezte tőlem, hogy megcsaltam-e a feleségem, és azt mondtam neki, hogy nem. Azért azt válaszoltam akkor, mert nincs rá jó válasz, mert ahhoz egy műsoridő rövid, hogy az összes érvedet felsorold. Az emberek azt gondolják, hogy nincsen annál nagyobb bűn, ha az ember félrelép. A legnagyobb bűn az önmagunkkal és a másikkal való őszintétlenség” – morfondírozott Áron

Bár azóta mindent elkövetett, hogy helyrehozza a helyrehozhatatlant, a napilap úgy tudja, fáradozásai hiábavalónak bizonyultak. Állítólag már külön is költözött két gyermeke édesanyjától, és a papírokat is beadták a bíróságnak.

Mostanában rengeteg a szakítás

Sajnos nem Kovács Áronék az egyetlenek, akik a különválás mellett döntöttek. Szabó Zsófi házasságának is vége, és Mádai Vivien is válik. A Ripost nemrég megkérdezett egy asztrológust, aki elmondta, a bolygók állása sem kedvez a stabil párkapcsolatoknak. „Pár nappal ezelőtt volt egy nagyon erős Oroszlán teleholdunk, amikor ezzel egyidőben, pont aznap aktiválódott egy Vénusz-Plútó együttállás. Ez nagyon szakmaian hangzik, de a Plútóról azt kell tudni, hogy mindent lerombol, mindig valaminek a végét jelenti. Akármilyen nehéz volt a tavalyi év, még mindig a lezárás és a befejezés szakaszában járunk. A Vénusz meg ugye a szerelmi kapcsolatokkal hozható összefüggésbe. Én is azt hallom, hogy rengeteg a válás, a szakítás. A közeljövőre nézve sincs túl jó hírem, ez most egy rázós futam. A Mars is jelen van most, ami a tűz bolygója és a háború istene, ez szintén azt jelenti, hogy viharos időszakot élünk át. Ehhez jön még hozzá, hogy a járványhelyzet miatti bezártság és korlátozás, ami rengeteg frusztrációt okoz” – nyilatkozta a szakember.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”

LELKIZŐ

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

LELKIZŐ

Súlyos betegségéről beszélt a gyönyörű magyar műsorvezető: „Alig állok a lábamon és mindenem fáj”

LELKIZŐ

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő