FÜLES

Válságba került a magyar műsorvezető házassága, még a válásra is sor kerülhet

Nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. Elválnak útjai a Sláger FM műsorvezetőjének és feleségének.
  • Szerző: Ripost

Kovács Áron (47) rajongóit sokkolta a híresztelés, miszerint 25 év után elválhat párjától. Állítólag már az utóbbi pár hónapban nem is éltek egy fedél alatt Gabriellával. Végleges döntésüket komoly erőfeszítések előzték meg, ugyanis minden erejükkel igyekeztek megmenteni kapcsolatukat.

A Blikk információi szerint a sokadik hullámvölgy után válik az énekes és kedvese. Ám megkeresésükre a rádiós szűkszavúan nyilatkozott.

Fotó: Hatlaczki Balazs / Bors

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom ezt az információt, mert nem haknizom a magánéletemmel, sem akkor, amikor éppen jó, sem akkor, amikor rossz. Annak idején a gyerekekkel sem kürtöltem tele a sajtót” – válaszolta Kovács Áron.

A jelenleg a Sláger FM-nél dolgozó műsorvezető és Gabriella 25 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással. Kilenc év után kötötték össze az életüket. Két nagyon különböző személyiség, de mindvégig sokat megtettek kapcsolatuk és családjuk összetartásáért. Két gyermek született, a 14 éves Máté és a 7 éves Luca, akik miatt a szülők igyekeznek békében, a lehető legszebben rendezni a házasságuk felbontását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?