LELKIZŐ

Kórházban kezelték Pásztor Annát

Tíz napig kórházban kezelték Pásztor Annát, miután nemrég elment a hallása, infúziót és antibiotikumokat is kapott.
  • Szerző: Ripost

Kétségtelen, hogy az utóbbi hónapokban nem csak jó dolgok történtek velem. Nemrég elment a hallásom, a bal fülemre egyáltalán nem hallottam – mondta a Lokálnak Pásztor Anna.
– Nem tudom az okát, lehet a stressz vagy az, hogy túl hangosan hallgattam a zenét, esetleg a megfázásom miatt. De az biztos, hogy nem volt kellemes élmény.

Tíz napon keresztül kellett visszajárnom a kórházba, infúziót kaptam, és szedek antibiotikumot is.

Most már jobb a helyzet, de olyan volt kicsit, mintha a tenger alatt lennék – magyarázta az Anna and the Barbies zenekar frontembere.

Anna mindig mosolyog, igazi energiabomba, de az elmúlt időszak őt is megviselte. Mint ismert, egy férfi egy éven át bombázta zaklató üzenetekkel, majd egy cipőjébe rejtett késsel elment a koncertjére. Félő volt, hogy a rajongó az énekesnő életére tör, de szerencsére sikerült elkapni. Azóta előzetes letartóztatásban van. Annának pedig a történtek után testőrökkel kell járnia.

Anna inkább próbál a pozitív dolgokra koncentrálni. Például új szenvedélyére, a főzésre. A TV2 új műsorában, a MesterChef VIP-ben pedig megmutatja, mit tud a konyhában.
– Általában jazz-zenére főzök, mert ha metálra, akkor mindent túlfűszerezek. Kicsit azért félve mentem a MesterChef VIP-be, mert nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nos, majd láthatják a nézők, hogy nagyon béna voltam. Röhögnivaló! - mondta.

És ezeket olvastad már?