LELKIZŐ

Koós János özvegye megváltoztatta a döntését: ez a családi ház sorsa

Dékány Sarolta júniusban hirdette meg azt a meseszép budai házat, ahol évtizedeken át élt boldog házasságban férjével, Koós Jánossal. Az özvegy 195 millió forintért árulta az ingatlant, és azt tervezte, hogy már ősszel elköltözik. Azóta azonban megváltoztak a dolgok!
  • Szerző: Doris

Dékány Sarolta annyira összetört Koós János váratlan halála után, hogy már májusban megfordult a fejében: megválik közös otthonuktól.

Fotó: Markovics Gábor

Döntése június közepén lett végleges, ekkor került fel a hirdetés az egyik ingatlanportálra. A XII. kerületben található ikerházat, amelyben 6 szoba, 3 erkély, szauna és kandalló is található eredetileg 195 millió forintért árulták, az özvegy terve pedig az volt, hogy ősszel kiköltözik és a gyerekeivel kezd úgy életet.

Fotó: Markovics Gábor

Később 2 millió forinttal lejjebb vitték a vételárat, de az ingatlanostól megtudtuk, nagyon sokan érdeklődnek az ház iránt, szinte naponta megnézi valaki. Azóta viszont nagyot fordult a világ! Sarolta váratlanul meggondolta magát, esze ágában sincs megválni a megannyi kedves emléket őrző háztól.

„Nem, nem, nem, a ház nem eladó! Túl sok szép emléket rejt, amiktől nem tudok, és már nem is akarok elszakadni. Korábban jó döntésnek tűnt a költözés, de a hirdetés hamarosan el fog tűnni az oldalról. Úgy döntöttem, nem megyek innen sehová„ – mondta a -nak elhaló hangon Sarolta.

Fotó: ingatlan.hu

A 70 éves énekesnőt nagyon megrázta férje halála, még mindig nem tudta feldolgozni, hogy János 48 év házasság után már nincs mellette.

 

És ezeket olvastad már?