LELKIZŐ

„Mecky életéért kell aggódnunk” – megszólalt az Omega menedzsere

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik. A hírek egyre elkeserítőbbek vele kapcsolatban. Az Omega legendáját továbbra is mélyaltatásban tartják.
  • Szerző: Ripost

Kóbor János koronavírus-fertőzéssel került kórházba, nem volt beoltva, a betegség pedig padlóra küldte. Egy ország imádkozik az Omega énekeséért, ám menedzsere megrendítő dolgot közölt: Mecky életéért aggódik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián (MK)
Ripost

„Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik” – idézi a Blikk Trunkos Andrást, az Omega menedzserét. „Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt…”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?