LELKIZŐ

Óriási fordulat a gyászoló Kis Grófo életében

Sokáig nem volt elég lelkiereje a Bulibárónak, de most megtette.
  • Szerző: Doris

Kis Grófo tavaly decemberben veszítette el az édesapját, Kozák Lászlót, aki koronavírusban hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A Bulibárót nagyon megviselte édesapja halála, sokáig mély gyászba burkolózott. Lelki állapotát csak nehezítette, hogy a koronavírus miatt nem voltak fellépései sem, pedig a közönség szeretete enyhítette volna a fájdalmát.

Szerencsére azóta sokat változtak a dolgok, a nyitás hatására újra tele van Kis Grófo naptárja, heti 4-5 fellépése biztosan van. Ráadásul most egy kis vakációra is elment, amiről a -nak mesélt.

„Most is éppen úton vagyunk egy egynapos pihenésre, hiszen holnap már újra koncert. Ezt a forró nyári napot még átvészeljük egy vízparton. Igazából ezzel is eltereljük a figyelmünket a szörnyűségről, ami tavaly télen ért minket. Megpróbálok jobban odafigyelni a feleségemre, a gyerekeimre. A saját lelkivilágomat is próbálom egy picit nyugtatni. Egy kedves barátunknál voltunk, meghívott minket, idáig nem fogadtam el hasonló invitálást, mert nem voltam elég erős. Most egy másik barátunkhoz megyünk, igyekszem nem gondolni mindarra, ami történt és persze a közönség szeretete is sokat ad” – mesélte a -nak Kis Grófo.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?