LELKIZŐ

Kis Grófo először szólalt meg apja halála óta, szívszorító, amit mondott

Kis Grófo december elején vesztette el imádott édesapját, Nagy Grófót, azaz Kozák Lászlót. Az autentikus cigány zene királya koronavírusos volt, és bár a halála előtt úgy tűnt, javult az állapota, végül mégsem élte túl a betegséget. Kis Grófo eddig képtelen volt beszélni az őt ért feldolgozhatatlan veszteségről, a Ripost-tal azonban kivételt tett!
  • Szerző: Doris

Fájdalmasan teltek az ünnepek Kis Grófo számára, hiszen ez volt az első karácsony és szilveszter, amikor nem ölelhette meg az édesapját, a mindössze 49 évesen elhunyt Kozák Lászlót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A fiatal énekes órákat töltött azzal, hogy visszanézte a mindössze néhány hónapja készült családi videókat, amiken még derűsen mulat az apukájával. Kis Grófo elcsukló hangon árulta el a -nak: sose gondolta volna, hogy ezek a felvételek ilyen hamar emlékké válnak.

„Őszinte vagyok, még most sem tudom felfogni, hogy édesapám már nincs köztünk. Nagyon nehezen teltek az ünnepek. Néztem ezeket a régi családi videókat, amikről néhány hónapja még azt hittem, majd húsz év múlva mennyit fognak érni, és már mára emlékké váltak. Hihetetlen ez az egész. Csak vigasztal, hogy apu már Istennel van, meggyógyult és boldog. Tudom, ő is azt szeretné, ha a lehetőségekhez képest boldogan éljünk tovább nélküle” – kezdte érzelemtől elcsukló hangon Kis Grófo.

Fotó: Instagram

Az énekes azt is elárulta, kifelé egyszerűen muszáj erősnek maradnia, hiszen apukája elvesztése után ő lett a Grófo család feje.

„Mint a legidősebb fiúgyermek, családfő lettem huszonhét évesen. Muszáj erősnek maradnom, öntenem kell a lelket a többiekbe, de hát megmondom őszintén, hogy ez nagyon nehéz. Először magamban kell rendet tennem. Ugyanakkor azt is tudom, hogy apukám odafentről néz minket, és azt szeretné, hogy megerősödjünk. Nálunk a hit az nagyon erős, ebbe kapaszkodunk most, ebben az elképesztően nehéz időszakban” – mesélte szomorúan Kis Grófo.

És ezeket olvastad már?