LELKIZŐ

Juhos Zsófi majdnem elájult, amikor megtudta, hogy ő a győztes

Juhos Zsófival többször is volt alkalmam beszélgetni a TV2 Az ének iskolája címû mûsora alatt. Így nyomon követhettem, hogyan vált félénk kislányból olyan kamasszá, aki pontosan tudja, mennyit ér és merre vezet az útja. Az ének iskolája harmadik évfolyamának osztályelsőjével beszélgettem.
  • Szerző: Buster

- Mesélj a pillanatról, amikor a neved hallatán felrobbant körülötted a stúdió!

- Gyakorlatilag rosszul lettem. Forogni kezdett velem a világ és minden erő kiszaladt a lábamból. Azóta sem tudok szavakat találni azokra a percekre. Néhány pillanat után összeszedtem magam és üvöltöttem, mint a fába szorult féreg, végül pedig folyni kezdtek a könnyeim. Csak a konfettiket láttam magam körül és éreztem, hogy ellepnek az ölelő karok.

Az biztos, hogy egész életemben emlékezni fogok erre a nevenincs érzésre.

- Ezek szerint meglepett Az ének iskolája osztályelsőség?

- Abszolút! Ha engem kérdezett volna valaki, akkor Alexandrát mondtam volna nyertesnek. Az ő hangja nagyon érett és képzett, és idősebb, tapasztaltabb is nálam. Én őt tartottam Az ének iskolája abszolút esélyesének.

- Sokat változtál az elmúlt hetekben. Ezt te is érzed magadon?

- Jaj, nagyon! Sokkal bátrabb vagyok, mint a műsor elején és tele lettem önbizalommal. Mindez Szulák Andrea nélkül nem ment volna. Õ nyitott ki és olyan dolgokat mutatott meg nekem önmagamról, amelyeknek a létezéséről fogalmam sem volt. Kicsit felnőtté váltam azt hiszem, de legalábbis már látom, milyen is leszek pár év múlva.

- Ha már szóbahoztad Szulák Andit, akkor mondd, mi jut róla eszedbe!

- Andival nagyon sokat lelkiztünk és sok-sok gátlást és görcsöt oldott föl bennem. Nagyon hamar ő lett a második olyan ember az életemben, aki minden titkomat és gondolatomat ismeri. Tulajdonképpen ő lett a második anyukám. El sem tudom képzelni, hogy jövőben ne legyen az életem része. De ugyanez igaz mindenkire, akiket a TV2-nél megismerhettem.

- Merre tovább?

- Előre! Na, jó csak rávágtam mert jól jött ki! Az biztos, hogy végleg eldőlt, én a zenével fogok foglalkozni. De most az iskolára koncentrálok és már azt is tudom, hogy nem szeretnék magántanuló lenni, mert kiismertem magam és tudom, ha nem lenne rendszer az életemben, akkor a tanulás helyett is énekelnék.

Persze közben a karrieremre is odafigyelek majd. Andi azt tanácsolta, hogy első körben  színházakban próbálkozzam és ebben segíteni is fog nekem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?