LELKIZŐ

John Travolta már a harmadik nőt veszítette el a mellrák miatt

Kelly Preston alulmaradt a mellrák ellen vívott titkos harcában, így bő 10 év után ismét a gyászé a főszerep John Travolta életében.
  • Szerző: The_M

Váratlan és végtelenül szívfacsaró bejegyzést tett közzé hétfő reggel John Travolta, akinek imádott felesége, Kelly Preston néhány órával korábban elhunyt. A népszerű színésznőnél két évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot, de hiába küzdött keményen a gyilkos kór ellen, végül alulmaradt. Kelly betegségéről a külvilág mit sem tudott, így halála még megdöbbentőbben érte a világot, és valószínűleg John sem készült arra, hogy fiuk elvesztése után 11 évvel újabb felfoghatatlan csapás fogja érni a családját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az akkor 16 éves, Kawasaki-kórral diagnosztizált Jett egy bahamai nyaraláson kapott rohamot, és olyan szerencsétlenül esett össze a fürdőben, hogy végzetes fejsérülést szenvedett. A tragédia után Travolta teljesen összeomlott, de felesége szeretete kirángatta a depresszióból – ezért a színész élete megmentőjeként beszélt a nejéről. Legidősebb gyerekük elvesztése miatti fájdalomra csak az jelenthetett némi gyógyírt, amikor 10 éve megszületett harmadik gyerekük, egy kisfiú. Benjamin érkezése után Kelly visszavonult a filmezéstől, és egy-két apróbb munkát leszámítva minden idejét a lányával, illetve a kisfiával töltötte. Ám a kegyetlen sors 57 évesen elszakította családjától Kelly Prestont.

Fotó: Northfoto

John Travolta pedig immár harmadszor gyászol amiatt, hogy a mellrák elragadta egy szerettét. Mindössze 23 éves volt, amikor első szerelmét, a szintén színész Diana Haylandet 41 esztendősen elvitte a betegség. Néhány hónappal később a szintén mellrákkal küzdő édesanyját veszítette el a színész. Majd 29 évnyi, sok boldogsággal és sok szomorúsággal teli házasság után élete legnagyobb szerelmét is el kell temetnie a gyilkos kór miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?