LELKIZŐ

Hősiesen küzdött, de legyőzte a koronavírus Böröndi Tamást

Hosszas küzdelem után, hétfőn feladta a harcot Böröndi Tamás szervezete a koronavírussal szemben. A Vidám Színpad igazgatója 65 éves volt...
  • Szerző: Ripost

Hétfő este borzalmas hírt jelentett be a Vidám Színpad társulata: elhunyt a teátrum igazgatója, a népszerű nevettető, Böröndi Tamás. A 65 éves színész halála az egész országot letaglózta, hiszen egyik pillanatról a másikra került súlyos állapotba. A mindig mosolygós művészt milliók gyászolják, köztük felesége, Götz Anna, ikerlányai és 88 éves édesanyja is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Két hete az AC News arról számolt be, hogy Straub Dezső mellett Böröndi Tamás is elkapta a koronavírust, és nagyon rossz állapotban van. Ekkor még mindenki reménykedett, hogy az ország nevettetője pár nap alatt legyőzi a kórt, és újra családja mellett lehet. Információink szerint a Vidám Színpad igazgatója 19 napig feküdt kórházban, ahol lélegeztetőgépen tartották, azonban a szervezete hétfő este feladta a harcot.

Köllő Babett, a társulat oszlopos tagja lapunknak úgy fogalmazott: sosem gondolta volna, hogy Böröndi nem épül fel, hiszen egy életerős férfi volt, ráadásul alapbetegsége sem volt. Kollégáival meg voltak arról győződve, hogy hamarosan újra együtt nevettethetik a közönségüket, azonban erre már nem lesz alkalmuk.

„Három-négy hete beszéltem Tamással utoljára. Az elmúlt 10 évben nagyon sokat dolgoztunk együtt, hakniztunk, mentünk mindenfelé. Nagyon nehéz bármit is mondani... Ha rá gondolok, mindig egy mosolygós arc jut eszembe. Sosem láttam letörtnek, levertnek, annyira életerős volt mindig. Egyáltalán nem gondolta volna senki, hogy a vírusból nem jön ki... Én meg voltam arról győződve, ha valakinek nincsen más alapbetegsége, akkor ez egyszerűbb ennél. Hát nem...” – mondta a -nak elcsukló hangon Babett.

Gyászol a magyar sztárvilág

A legendás nevettető halálhíre az egész országot megrázta. Kollégái és barátai megható sorokkal búcsúznak Böröndi Tamástól.

„Mi történik a világban? Ismét egy kiváló ember, egy kitűnő színész ment el. Jó utat Tamás” – fogalmazott a közösségi oldalán Hajdú Péter.

„Ma hajnalban elhunyt Böröndi Tamás színész. Felfoghatatlan a halála, néhány hónappal ezelőtt még lelkesen a terveiről beszélt nekem, amikor futólag találkoztunk. Tamás, mérhetetlenül szomorú vagyok. Nyugodj békében!!” – írta Bagi Iván.

„Isten Veled, Tamás” – búcsúzott Németh Kristóf.

 

És ezeket olvastad már?