LELKIZŐ

Homonnay Zsolt: A baba új színt hoz az életembe

Az Operettszínház színésze elsőként lapunknak mesélt gyermeke érkezéséről. Zsolt és kedvese boldogan készülnek a szülői feladatokra.
  • Szerző: Buster

Színházi berkekben hónapok óta suttogják, hogy Homonnay Zsolt és kedvese szülői örömök elé néznek, de az Operettszínház művésze egészen eddig nem erősítette meg az örömhírt. Most a %%-nak mesélt a babavárás örömeiről.

"Anita nehezen viselte a terhesség első időszakát, pedig neki sem ez az első alkalom, van egy kiskamasz fia.

Kicsit aggódtunk, de szerencsére a vizsgálatokon kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben van, ahogy az orvosunk mondta: tankönyvi.

Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba jártunk és járunk a mai napig terhesgondozásra, ahol nagyon odafigyelnek Anitára, így az aggódásunk hamar alábbhagyott”

- mondta Homonnay Zsolt, aki azt is elárulta színházi táncos kedvese mivel tölti várandóssága örömteli hónapjait, hiszen színpadra nem állhat egy jó darabig.

"Anita a felszabadult idejében végre többet tud foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyek korábban háttérbe szorultak. Az én munkámat is segíti azzal, hogy a napi ügyekből sok mindent átvett. A fiára is lényegesen több ideje jut most, aminek Márk nagyon örül”

- árulta el a színész, aki lélekben már felkészült legkisebb gyermeke érkezésére.

„A baba most teljesen új színt hoz az életembe, a sok fellépés, előadás mellett teljesen más energiákkal tölt fel a napi mókuskerékben a babavárás időszaka is. Gyakorló apa vagyok, így tudom, mire számíthatok és örömmel veszem ki a részemet bármilyen feladatból, Anitával pedig csak erősödik a kapcsolatunk.”

- mesélte boldogan a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?