LELKIZŐ

Hírek a kórházból, túl van az életveszélyen a TV2 sztárjának kisfia

Egy héttel születése után levették a lélegeztetőgépről Erdei Zsolt koraszülött kisfiát. Végre megkönnyebbülhettek a szülők, ugyanakkor legalább egy hónapig kórházban kell maradnia Vilmoskának.
  • Szerző: Ripost

Erdei Zsolt bevallotta: csak akkor nyugszik meg, ha már hazavihette gyerekét a kórházból.  

A %% elsőként számolt be arról, hogy május 18-án hét hónaposan, koraszülöttként jött a világra Erdei Zsolt kisfia. Vilmoska 1480 grammal látta meg a napvilágot, mivel még nagyon picike, ezért édesanyja karjaiból azonnal a kórház koraszülöttosztályára vitték, lélegeztetőgépre kapcsolták.

Az elmúlt egy hét nagyon megviselte a szülőket, akik tehetetlenül figyelték az eseményeket, és reménykedtek, hogy Vilmoskával nem történik semmi baj.

Aggodalmuk teljesen érthető, hiszen a koraszülött gyermekeknél a kritikus időszak még jó ideig fennáll, de egy hét szorongás után Zsolték végre jó hírt kaptak.

Vilmoskát levették a lélegeztetőgépről. Nagyon boldog vagyok, azonban nem merek semmit elkiabálni, csak akkor leszek teljesen nyugodt, ha a fiamat a karomba vehetem és hazavihetem az anyukájához és a testvéreihez

– mondta Zsolt, aki nem először éli át ezeket a pillanatokat, hiszen három évvel ezelőtt kislánya hat hónapra és 900 grammal született. Gréta ma már teljesen egészséges, eleven kislány, ami erőt ad a jelenlegi helyzetben.

Ha szeretnél még több részletet megtudni Vilmoska állapotáról, a pénteki %% napilapban olvashatsz róla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?