LELKIZŐ

Három értágítót helyeztek a magyar énekes szervezetébe!

A zenész jelenleg szigorú ágynyugalomra van ítélve, színpadról egyelőre nem is álmodhat.
  • Szerző: Ripost

Először a sitkei fesztivál történetében, idén nem lesz jelen a Korál zenekar. Az ok, hogy az esemény életre hívója, Balázs Fecó lebetegedett

"Egy hónappal ezelőtt még úgy hirdették a 30. Sitkei Rockfesztivált, hogy ott lesz a Korál együttes. De időközben megint előjött a szívritmuszavarom, nem mehetek Sitkére. Most jöttem ki a kórházból. Havonta egyszer 24 órás infúziót kapok" – nyilatkozta a Borsnak Balázs Fecó. - "Nem kell még temetni! Jól érzem magam, csak így is maradjon! Bízom benne, hogy nem jön vissza. Ebben a szívben benne van az ötvenéves pályám, és az, hogy a legsikeresebb időszakunkban, a nyolcvanas években évi 460 koncertet adtunk."

Az énekes nem tagadja, ennek és a napi két doboz cigarettának megvolt az eredménye: egy huszonkét évvel ezelőtti infarktus, bypass műtét és egy válás volt az ára.

Sőt, három hónapja az elmeszesedett erekbe helyeztek be három értágítót.

Azt hittem, megúszom, de egy kontrollvizsgálat során kiderült, hogy szívritmuszavarom is van. Márciusban volt egy katéteres műtétem, amit bizonyos ritmuszavarok esetén alkalmaznak.

Három hétre rá, áprilisban elutaztam egy tizenkét állomásos turnéra Kanadába, Kaliforniába és Floridába. Háromnaponta repülni egy egészséges szervezetnek is megterhelő. Nekem sem tett jót. Nagyon lefogytam, amitől mindenki megijedt – én is. Nem kell! Már híztam két és fél kilót."

Mindennek viszont meglett az eredménye, Balázs Fecó egyelőre nem állhat színpadra, szigorú pihenésre van ítélve. Bízik benne, hogy a közönség szeretete ezen az időszakon is átsegíti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?