LELKIZŐ

Hajdú Péter drámai vallomása a szerelméről: Belealudt volna a halálba

Hajdú Péter menyasszonya méhen kívüli terhesség miatt került kórházba, ám ha nem hallgat a műsorvezetőre, tragédia történhetett volna.
  • Szerző: ripost

Néhány hónappal ezelőtt szörnyű drámát kellett átélnie Hajdú Péter szerelmének, Eszternek. A műsorvezető és kedvese az első közös gyermeküket várták, ám Eszter egyik este nagyon rosszul lett.

Alhasi görcsök kínozták, amit ő fájdalomcsillapítóval akart orvosolni, és csak Péter nyomására volt hajlandó elmenni a kórházba.

Mint utólag kiderült, párja pressziója mentette meg az életét, Hajdú Péternek ugyanis jók voltak a megérzései: bent kiderült, hogy óriási a baj.

Hajdú Péter

Hajdú Péter és kedvese borzalmas traumán mentek keresztül
Fotó: LifeTV

„Öt perc múlva hívott Eszter, hogy azonnal menjek fel. Felengedtek maszkban, majd közölte az orvos, hogy ez egy méhen kívüli terhesség, a petevezetékben tapadt meg, és megrepedt a petevezeték. Ennek következtében Eszternek belső vérzése van, és már másfél deci vér van a hasüregében. Előttem mondta az orvos mindezt Esztinek is először, aki katatón állapotban csak azt ismételgette, hogy haza akar menni. Mondta az orvos, hogy ha hazamegy, három órán belül meghal, azonnal műtét!” – mondta el Péter a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

Az orvos azzal nyugtatta, hogy csak húsz-harminc százalék esély van arra, hogy Eszter az intenzív osztályon ébredjen.

A laparoszkópos műtét után elmúlt az életveszélyes állapot, ezután viszont sokkoló információkat közölt az orvos a műsorvezetővel.

„Mondta, hogy mondjak el egy imát, mert ha Eszti elaludt volna a három fájdalomcsillapítótól, amit be akart venni, akkor belealudt volna a halálba... Szó szerint ezt mondta. Belealudt volna a halálba. Nagyon-nagyon durva volt. Az egyik petevezetékét eltávolították.”

Péter úgy érzi, nagyon szerencsések, amiért a menyasszonya életét végül sikerült megmenteni, a babaprojekten pedig azóta is dolgoznak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?