LELKIZŐ

Megtörte a csendet Gesztesi Károly szerelme, exkluzív interjút adott

Több mint egy évvel Gesztesi Károly halála után sem enyhül a színész utolsó szerelme, Mattesz Csilla fájdalma. Nem telik el nap, hogy az úszónő ne gondolna egykori kedvesére.
  • Szerző: Ripost

Gesztesi Károly 25 évvel ezelőtt ismerte meg Mattesz Csillát. Az úszónőt különleges szerelmi szálak fűzték a színészhez, ő volt az, aki az utolsó időszakban a színész mellett állt. Őszinte, mély kapcsolat volt az övék. Komoly terveik voltak, de az álmuknak tavaly január 4-én a színész váratlan halálával szertefoszlott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gesztesi Károly

Fotó: Ripost

„Nincs olyan nap, hogy Karcsi ne jutna eszembe. Jön a jó idő, és áprilisban szeretnék a születésnapjára egy megemlékezést szervezni, amennyiben a járványhelyzet is ezt megengedi, hiszen az emberek nagy része nem tudott tőle elköszönni„ – kezdte a Borsnak Mattesz Csilla.

„Nekem nem csak lelki társam volt, barátként is számíthattam rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Karcsira, az emlékei mindig velem vannak. Minden nap nézegetem a fotóinkat, és szeretném bejárni újra azokat a helyeket, ahol együtt voltunk…” – mondta exkluzív interjújában a úszónő, aki arról is bővebben mesél a Bors szerdai lapszámában, milyen hatással van a magánéletére Károly elvesztése.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?