LELKIZŐ

Fájó szívvel jelentette be a magyar luxusfeleség: nehéz döntést hozott

Be kellett zárnia az üzleteit, el kellett küldenie az alkalmazottakat.
  • Szerző: Ripost

Drasztikus döntést kellett hoznia Csősz Boglárkának, miután csődbe ment a vállalkozása. Az üzletasszonyt rettenetesen megviselte, hogy két, sikeresen működő szépészeti szalonjától meg kellett válni, illetve 24 munkatársától is, akikkel évekig működtették gyümölcsöző vállalkozásukat.

"Embertelen munkát fektettem a cégembe, hosszú éveket, álmatlan éjszakákat, és több ház árát. A gazdasági válságot követően a török líra értéktelenedik. Amikor ide jöttem, körülbelül két dollár volt egy líra, most van, hogy óránként változnak a termékek árai, de most több, mint hat dollár egy török líra" – vázolta a megdöbbentő helyzetet a Borsnak Bogi.

"Próbáltuk menteni az üzletet, de ez anyagilag tarthatatlanná vált. Folyamatosan folyt ki a pénz a zsebemből, komolyan meg kellett gondolni, mire költünk. Bár a férjemnek számos nemzetközi projektje van, az állami megrendelések hiányát ő is megérezte, ahogy szinte mindenki az országban, hiszem már senki sem akar a helyi vállalkozásokba fektetni. Be kellett látni, hogy a gazdagabb rétegeknek is már a mindennapi megélhetésre kell figyelniük, nem arra, hogy luxuskozmetikumokat vesznek-e tőlem. Fájó szívvel, de több mint két tucat kollégámnak kellett felmondanom, sajnos az ő megélhetésük is veszélybe került. Sírtak, amikor kimondtam a végét, maguk is látták, hogy sokszor a terméket vagy a helységek bérleti díja akár a negyedével növekedett, képtelenek voltunk profitot termelni" – mesélte Bogi.

Bár ez fájdalmas döntés volt a számára, egy másik lehetőség éppen most talált rá. Abban fog segíteni, hogy könnyebben Magyarországra érkezhessenek a török sorozatok, amelyek nagy sikernek örvendenek hazánkban.

"Szeptembertől azon fogunk dolgozni, hogy minél több török sorozatot hozzunk be. Elképesztően népszerűek, nagyon pontosan lövik be a nézői igényeket, és szerencsére a gyártásuk zökkenőmentes a válság ellenére. Izgalmas feladat lesz a magyar piacot segíteni, de ennél is tovább mentünk a munkatársaimmal: szeretnék egy-egy török formátumot megvásárolni és a magyar verzióját leforgatni. Rengeteg tehetséges színésznek és háttérmunkásnak teremtenénk munkalehetőséget, hiszen napról napra követni kell a karakterek sorát, újakat behozni vagy kiírni. Magam is forgattam többször is török stábbal, feszes, de nagyon kreatív munka. Ebbe színésznőként is szeretnék beszállni" – osztotta meg nagyszabású terveit Bogi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?