LELKIZŐ

Fájdalmas vallomás: Sarka Kata hatalmasat csalódott Hajdú Péterben

Az üzletasszony egyelőre még tanulja az egyedüllétet, de sokszor nem érzi jól magát.
  • Szerző: Ripost

Nehezen engedi el az elmúlt tíz évet Sarka Kata, sőt, talán még mindig van esély rá, hogy megmentse a házasságát. A kétgyermekes édesanya őszintén vallott az érzéseiről a Lokálnak, és elmondta, mélységesen csalódott Hajdú Péterben.

Még nem tudom kijelenteni, hogy minden veszve van. Nem olyan egyszerű tíz évet lezárni. Egy biztos: a gyerekeknek nem jó egy veszekedős családban felnőni. Elsősorban miattuk kellett lépni, és majd az idő fogja eldönteni, van-e közös jövőnk, vagy sem. De hogy az egyik napon így, a másik napon úgy vagyunk Petivel, az senkinek sem jó.

A gondjaink mértéke már abnormálisra nőtt, és mint társ, csalódtam benne.

Én a világon mindent megtettem az elmúlt tíz évben ezért a házasságért, és nem érzem, hogy hibáztam volna.

Sohasem hanyagoltam el Petit, mégis megtörtént, ami történt, így nem volt más választásom, lépnem kellett

- árulta el sokatmondóan Kata, ezek után pedig meglepő őszinteséggel mondta el, hogy a férje szerinte könnyebben túl tudna lépni a kapcsolatukon, mint ő maga.

"Arról még korai lenne beszélni, hogy mással hoznék létre egy családot, és Peti sem tart itt, de szerintem ő az egyik napon felém húz, a másik napon pedig már más felé, de erről inkább őt kellene faggatni."

Kata a Lokál mellett a Borsnak ugyanakkor elmondta, nem élvezi túlzottan a kialakult helyzetet, az egyedülállók életét eddig sosem tapasztalta meg, hiszen az elmúlt tíz évben a férje mellett vált felnőtt nővé.

A népszerű műsorvezető olykor teljesen magányosnak érzi magát, az egyedüllét egyelőre a legkevésbé sem komfortos számára, de hogy mi lesz a következő lépés, az egyelőre még a jövő zenéje.

És ezeket olvastad már?