LELKIZŐ

Fájdalmas dolgokat mondott Stohl Luca apja hűtlenségéről

Stohl András lánya nem lett volna olyan megbocsátó, mint amilyen édesanyja volt. Õ ezt nem csinálta volna végig...
  • Szerző: Ripost

Stohl András lánya bevallotta, nagyon tiszteli édesanyját, mert ő nem tudta volna apja mellett végigcsinálni azt, amit ő tizenhárom éven keresztül.

Stohl Luca őszintén beszélt szülei vá­lásáról Várkonyi Andrea műsorának felvételén. A FEM3 Cafe műsorvezetője körülbelül tíz­éves lehetett, amikor édesanyja úgy döntött,beadja a válókeresetet, mert nem bírja tovább tolerálni Stohl András dolgait. A színész ugyanis akkor forgatta a Survivor című valóságshow-t, és összejött az egyik szereplővel, Tündével.

Stohl András az életéről készült könyvben részletesen beszámolt mindenről - írja a Bors. Azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nem viselkedett túl rendesen Évával kötött házassága alatt.

"Én, bár még nem voltam ilyen helyzetben, és nem is leszek, mert egy csodálatos férfival élek együtt, de nem tudom azt elképzelni, hogy végig tudnám csinálni azt, amit anyukám. Nem értem, hogyan tudott annyiszor megbocsátani. Neki is megmondtam, hogy nem értem, miért volt ez jó neki. Közben meg tudom, hogy ő annyira olyan típusú ember, akinek csak a család létezik, csak mi, csak a férje, hogy mindenkinek jó legyen, inkább neki legyen rossz, mint nekünk. De én ezt nem tudnám elviselni"

– vallotta be a Micsoda nők! stúdiójában Luca, aki mégis azt mondja, hogy nem sínylették meg testvérével, Rebekával a család szétesését.

"Nekem egy percig sem volt rossz élmény. Mindkét szülőm jó fej. Apa is csodálatos pasi, szerető apuka, csak megvannak a maga hóbortjai, amikkel ő él, és anyunak tizenhárom év után betelt a pohár."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?