LELKIZŐ

Exéről vallott a TV2 sztárja, ilyen a viszonyuk a botrányos válás után

A híresség évekig élt együtt kisfia édesapjával, ám nem mûködött a kapcsolatuk és a szakítás mellett döntöttek.
  • Szerző: ripost

Évekkel a válása után ismét boldog Horváth Gréta. Az Ázsia Expressz 2 sztárja még csak huszonnégy éves volt, amikor úgy döntöttek kisfia édesapjával, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

A szakítás nem volt zökkenőmentes: Grétáék egy tévécsatorna reality műsorában is közszemlére tették az életüket, mindenki láthatta, milyen rossz a viszonyuk egymással.

Az idő azonban mindent megoldott: Gréta felállt a padlóról, volt férje új családot alapított, gyermeke született. Az egykori házasok viszonya pedig rendeződött, olyannyira, hogy Gréta, a kisfia és új szerelme a volt férj közelébe költözött a közös gyermek érdekében.

"A mai napig nagyon jóban vagyunk Filip édesapjával. Az életünk része, és az is marad, és a párom, Dávid is elfogadta a volt férjemet. Ez egy jó kapcsolat lett, megszerették egymást, és van is köztük egy cinkos kis összemosolygás a hátam mögött, aminek külön örülök. A volt férjemnek van párja, nehézkesebb a viszonyunk, mint ahogy gondoltam volna. (...) Sokat dolgozom azon, hogy mi jóban legyünk. Én már erre készen állok, a másik oldalról érzek egy kis nehézséget, de nem adom fel" - mondta el S. Tóth Márta Jelenlét című műsorában Gréta.

A híresség szeretné, ha a másik oldal is megértené, hogy ő csak jó kapcsolatot akar mindenkivel, hogy ne nehezítsék meg egymás életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?