LELKIZŐ

Elzárkózott a világtól Epres Panni: nem vállal munkát, csak néhány emberrel beszél

Epres Panni nehezen birkózik meg a gyásszal, hogy elvesztette élete szerelmét. Az özvegy elvonult a világtól, különösen az évfordulók nehezek számára: tíz éve legszebb napjukat ünnepelték.
  • Szerző: Ripost

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Epres Panni élete idilli volt, a sors azonban kegyetlen véget vetett a kapcsolatuknak: a sportlegendát egy szörnyű betegség idén június 18-án örökre elvette a szeretteitől. Így a tizedik házassági évforduló ünnepe helyett a szomorúság és a fájdalom könnyei maradtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ma 10 éve szombat volt... a legboldogabb, legörökebb feleség lettem és semmi nem választ el” – írta az Instagram-oldalán megosztott romantikus fotó mellé, hozzátéve: „szeretlek”, „benedeknévagyok”. A bejegyzés egy olyan szerelemről árulkodik, ami soha nem múlik el.

Tibor volt a mindene, és éppen ezért még talán mindig nem fogta fel, hogy sajnos örökre elment. Gyászol, elvonult a világ elől, és csak a családdal és a legszűkebb baráti körrel beszél, senki mással nem tartja most a kapcsolatot – árulta el a modell neve elhallgatását kérő ismerőse a Blikknek.

Úgy tudni, Epres Panni munkát sem vállalt az elmúlt időszakban, most kizárólag a családjára és a fájdalom feldolgozására koncentrál. Panni szakmabeli ismerőse szerint pár hét vagy hónap múlva valószínűleg újra elkezd majd dolgozni közösségi oldalain, de reklámszerződéseit egyelőre szüneteltetik, és a közeljövőben biztosan nem vállal nyilvános szereplést.

És ezeket olvastad már?