LELKIZŐ

Eltörött a mécses: adásban sírta el magát Dobó Ági

A TV2 vadonatúj műsorában Dobó Ági és a családja is feltűnik, kendőzetlen őszinteséggel mutatják meg, hogyan telnek a mindennapjaik.

#maradjotthon címmel indul el hétfőn a TV2 vadonatúj doku-reality-je. A hétköznap esténként 19.30-tól látható műsorban jól ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd az adásokban, többek között Dobó Ági és kedvese, Kis Csaba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koronavírus-járvány az ő életüket is teljesen felforgatta, aminek momentumait őszintén megosztják a nagyközönséggel.

Fotó: TV2

Ezt annyira komolyan gondolják, hogy az első adásban a pár akkor sem kapcsolta ki a kamerát, amikor Ági kétségbeesetten elsírta magát. Hogy miért, azt a hétfő esti részből megtudhatják a nézők.

„Nekem is, mint minden családanyának jól kell teljesítenem, miközben a megszokott életünk, és az a rengeteg inger, ami eddig ért minket, nincsen, tehát teljesen beszűkült a tudatunk. Lelkileg ez egyáltalán nem egyszerű, de azért is vállaltuk el a műsort, hogy megmutassuk, az ismert emberek is azon mennek most keresztül, mint mindenki más” – mondta el a -nak Ági, aki gyakorlatilag már egy hónapja bezárkózott a családjával.

Fotó: TV2

„Talán kimondhatom, hogy Magyarországon mi az elsők között maradunk itthon. Nagyon hamar, március elején döntöttem úgy, hogy nem viszem a gyerekeket iskolába és óvodába. Az egész onnan indult, hogy februárban utaztunk volna a családdal Ázsiába, de végül rossz előérzetünk volt, és az utolsó pillanatban lemondtuk az egy hónapos nyaralást” – fogalmazott Ági.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?