LELKIZŐ

Élő adásban számolt be az állapotáról a betegséggel küzdő Forgács Gábor

A színész rengeteget dolgozik otthonról, valamint a januári műtétjére készül.
  • Szerző: ripost

Péntek reggel élő adásban, a Mokkában jelentkezett be Forgács Gábor. A súlyos betegséggel küzdő színészt januárban újra megműtik, miután a nyáron prosztatarákot diagnosztizáltak nála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez egy nagyon váratlan dolog volt, hozzáteszem, hogy a rák az mindig váratlan. Hetvenkét évet leéltem boldogságban, a legnagyobb csodák között, aztán egyszercsak közlik az emberrel, hogy rákos és nem sok van már hátra. Két napig elgondolkodik az ember, aztán hozzászokik a gondolathoz. Most úgy érzem, kívül-belül jól vagyok, de még egy nagyon fontos operáció vár rám januárban” – mondta el a Mokkában a színész.

Fotó: TV2

Forgács Gábor most nagyon vigyáz magára, és a kedvese is ügyel arra, hogy semmiképpen ne kapja el a koronavírust. A színész emellett aktív életet él: dolgozik, hangoskönyvet készít, amit remélhetőleg idén be is tud majd fejezni.

„Nekem itthon megvan minden technikai eszköz ahhoz, hogy elfogadható minőséget tudjak produkálni. (...) Szinkront nem nagyon lehet itthonról csinálni, csak hangalámondást és hangoskönyvet” – árulta el.

A teljes videót itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?