LELKIZŐ

Egy kis reménysugár: Pécsi Ildikó márciusban még ezt nyilatkozta Szűcs Lajosról

Az egész országot megrázta a hír, miszerint 76 éves korában elhunyt Szűcs Lajos, a Ferencváros olimpiai bajnok labdarúgója, Pécsi Ildikó férje. A színésznő idén márciusban még optimistán nyilatkozott a Ripost-nak.
  • Szerző: Ripost

A 76 éves korában elhunyt Szűcs Lajos a Nemzeti Sportnak adott interjújában vallotta be 2018 decemberében, hogy vastagbélrákot állapítottak meg nála az orvosok, ezért sürgős műtétre szorult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos
Fotó: Bors

A beavatkozás sikeres volt, felesége, Pécsi Ildikó azonban nem örülhetett sokáig. Tavaly nyáron megtörten mesélte el a -nak, hogy egy újabb daganatot találtak Lajos testében. Egészségügyi állapotának hanyatlása részben a Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között húzódó ellentétnek és a családi viszálynak volt betudható. Nem csoda, hogy Ildikó idén márciusban nagyon örült annak, hogy imádott férjét kiengedték a kórházból.

„Nagyon izgatott vagyok, holnap, azaz pénteken ugyanis végre kiengedik az én Drágajó Lajosomat, érte kell menni, haza kell hozni. Most nagyon izgatott vagyok, nem is szeretnék többet mondani, még rengeteg mindent kell elintézni” – nyilatkozta lapunknak a színésznő 4 hónappal ezelőtt.

Bár még rengeteg közös tervük volt, sajnos végleg el kellett búcsúzniuk egymástól.

 

És ezeket olvastad már?