LELKIZŐ

Drámai vallomás: a koronavírus miatt válik a TV2 egykori sztárja

Sebestyén Katját tavaly ismerte meg az ország a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! versenyzőjeként. A mindig vidám, igazi energiabomba énekesnő azonnal belopta magát a nézők szívébe és az előkelő negyedik helyig menetelt. A kétgyermekes anyuka folyton mosolygott a színpadon, pedig a házassága már akkor válságban volt. Katja a Ripostnak árulta el, hogy úgy döntött: elválik rendőr férjétől és új életet kezd. Bár nehéz időszakon megy keresztül, azóta újra rátalált a szerelem!
  • Szerző: Doris

Sajnos vitathatatlan, hogy a koronavírus rengeteg párkapcsolatot tönkretett. A járványhelyzetre ment rá véglegesen Sebestyén Katja 16 évig tartó házassága is. A 38 éves énekesnő korábban sem tagadta, hogy voltak problémáik, ám azokat eddig sikerült megoldani. A karanténidőszak alatt viszont kiderült, hogy nincs közös jövőjük!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„A koronavírusos „maradj otthon” tette a pontot az i-re, nagyon nehéz volt egymással ennyi időt úgy együtt töltenünk bezárva egy lakásba, hogy nincsenek azok a dolgok, amik régebben kompenzálták a boldogságunk hiányát. Azok a programok, barátok, rendezvények, történések, amik elviselhetővé tették addig az életet, mind megszűntek. Minket a bezártság nem összehozott, hanem még jobban eltávolított egymástól. Tulajdonképpen a házasságom, annak ellenére, hogy 16 éve házas voltam és 19 éve voltunk együtt, valahogy sosem volt felhőtlen. Évek óta elhidegültünk már egymástól. Szerintem minket már hosszú ideje a gyerekek és a megszokás tartott egyben” – sóhajtott a -nak Katja, aki különösebb ajtócsapkodás nélkül, barátságban válik a férjétől, de azt hozzátette, nem könnyű egy rendőr feleségének lenni.

Az énekesnő a nehézségek ellenére sem szomorkodik, hiszen egy hónapja újra rátalált a szerelem. Érdekes, hogy választottját, Pétert hosszú évek óta ismeri, hiszen legjobb barátok voltak. Ez a barátság alakult át egy mindent elsöprő szerelemmé!

„Péter egy csodálatos férfi, egy igazi lelki társ volt hosszú éveken keresztül, ő volt a legjobb fiú barátom. Olyan barát, akivel együtt sírok, együtt nevetek, rengeteg közös volt és van a lelkünkben. Tudta ő már régebben is, hogy sokat szomorkodom, sokszor lelket öntött belém, de éveken keresztül nem léptem át a megcsalás határát. Most viszont, a koronavírus alatt valahogy minden megváltozott. Jött az a bizonyos Ámor és úgy döntött, hogy ránk küld egy rakat nyilat, hogy vegyük már észre, sokkal több a miénk, mint barátság. Egy hónapja kezdtük szépen lassan felvállalni, hogy szeretjük egymást” – ismerte el lapunknak Katja.

Fotó: Facebook

Az énekesnő fia, Levente már találkozott is Péterrel, igaz, akkor, amikor még csak barátok voltak. Katja lánya, Lilla videóhíváson keresztül ismerte meg a férfit. Bár a románc még friss, a TV2 sztárja azt sem tartja kizártnak, hogy összeköltöznek és közös családot alapítanak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?