LELKIZŐ

Megdöbbentő dolog derült ki Diana hercegnőről: halála előtt ezt művelte Károllyal

Senki sem hitte volna, hogy Diana hercegnő és Károly herceg ilyenre képes.
  • Szerző: Ripost

Diana hercegnő és Károly herceg 1977-ben ismerkedtek meg egymással, 1981-ben álltak végül oltár elé. Bár az esküvőjük mesébe illő volt, a házasságuk koránt sem. A legnagyobb gondot kétség kívül az okozta, hogy Károly végig szerelmes volt Kamilla Parker Bowles-ba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A házasságukat nem is tudták megmenteni, végül 1992-ben bejelentették, külön folytatják, majd 1996-ban hivatalosan is elváltak. Diana az elhíresült Panorama interjúban vallotta be, mindig is tudta, hogy ebben a házasságban hárman voltak...

Fotó: PATRICK RIVIERE / AFP)

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én veszítette életét Párizsban, csupán 36 éves volt. Életének utolsó hónapjaiban megbékélt azzal a tudattal, hogy Károly mindig is Kamillát szerette, erről Tina Brown nyilatkozott a Telegraph lapnak. A nő a királyi család hivatalos életrajzírója, 2007-ben Diana Chronicles néven jelent meg az egyik kiadványa.

Diana hercegnő halála előtt megbékült Károllyal

„Diana életének végén remek kapcsolatot ápolt Károllyal, már rég voltak előtte ennyire jóban. Károlynak lett egy szokása, hogy beugrott hozzá a Kensington-palotába egy teára azért is, hogy megosszák egymással a bánatukat. Előfordult, hogy együtt nevetgéltek – magyarázta.

Nem volt puskaporos a levegő köztük, teljesen nyugodttá alakult át a viszonyuk, a fiaik is akkor már nagyobbak voltak. A jótékonysági tevékenységeikről is sokat meséltek egymásnak.

„Elfogadta Kamillát. Valóban megértette, Kamilla volt Károly igaz szerelme, ez ellen pedig semmit nem tehetett”.

Vilmos és Harry édesanyja megbékélt azzal, hogy Wales hercegének más nőért dobog a szíve, bár a '90-es években több férfival randizott, ilyen volt Hasnat Khan vagy Dodi Fayed, ennek ellenére bármikor visszatért volna Károlyhoz.

„Egy közös ebédkor Diana azt mondta nekem, hogy azonnal visszatérne Károlyhoz, ha ő is úgy akarná” – tette hozzá az önéletrajzíró.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?