LELKIZŐ

Mi van a könnyek mögött? Férjéről tett vallomást Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa percekig kereste a szavakat, majd könnyekben tört ki azután, hogy Suti Andrással bécsi keringőt táncoltak a Dancing with the Stars első élő show-jában.
  • Szerző: Ripost

Katarzis történt a színpadon, nem csak egy tánc volt – ezt mondta könnyes szemmel az egyik stúdióban ülő szerencsés néző, aki élőben láthatta szombat este a Dancing with the Stars idei évadának első adását. Demcsák Zsuzsa és Suti András bécsi keringőjükkel szó szerint felrobbantották a TV2 stúdióját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demcsák Zsuzsa szó szerint a nézők szeme előtt született újjá. Az idegenek számára mindig kemény, fe­gyelmezett, megfontolt műsorvezető a produkció felétől egy felszabadult, boldog, laza nővé alakult át, aki többé nem zárja ma­gába az érzéseit, bátran megéli a boldog pillanatokat, nem fél sírni mások előtt. Zsuzsa zokogva állt a zsűri elé, a jelenlévők alig tudták megnyugtatni őt.

Fotó: Bors

Döbbenetes élmény volt testközelből érezni a katartikus pillanatokat. Zsuzsával az adás után sikerült beszélnie a Borsnak. Az élő show után, ahogy kihunytak a fények, egyből a férjéhez, Kri­shanhoz szaladt, megölelte, súgott valamit a fülébe, majd ezek után adott interjút. Amikor azt kérdezték tőle, hogy szerinte mi történt a színpadon, így felelt.

„Tánc közben elöntötte a szívem a hála érzése. A hála azért, hogy itt lehetek ebben a műsorban, hogy András foglalkozik velem, és ennek köszönhetően megtanulhattam azt, hogy képes lehetek az érzel­meimet kifejezni úgy, hogy nem szólalok meg. Hogy nem elmagyarázom, hanem megmutatom. Ez óriási kihívás nekem. Biztos minden ember életében az, de az enyémben egészen biztos. Eddig erre nem voltam képes” – mondta a Borsnak Demcsák Zsuzsa, majd így folytatta.

– Csoda történt velem ezen az estén. Rengeteg tehertől szabadult meg a lelkem, szinte egy má­sodperc alatt. Az évek óta felhalmozódott szorongás, megfelelni vá­gyás… Még most is nehéz beszél­­ni róla.

Fotó: Bors

Amikor azt kérdeztük a műsorvezetőtől, hogy minek köszönhető ez a fantasztikus át­alakulás, így felelt.

„Sok tudatosság és munka van abban, hogy le tudtam tenni azokat a terheket, amelyek nagyon-nagyon régóta, talán túl régóta bilincsbe vertek. Hogy minek köszönhetem, hogy megszabadultam tő­lük? Fáradhatatlan munka a lelkemmel, életmódváltással, sporttal több boldogsághormon a testemnek, és a legfontosabb: elérkeztem oda, hogy akarok és merek boldog lenni. Az életem egy új szakaszába léptem ezzel, amit a csodálatos férjemnek, Krishannak köszönhetek. Végre nem kell erősnek lennem. Lehetek az, aki vagyok, bátran megélhetek minden érzelmet, és ki is mutathatom azokat. Krishan mellett újra érzékeny nő merek lenni.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?