LELKIZŐ

Demcsák Zsuzsa vallomása: Egyszerűen csak potyogtak a könnyeim – videó

Demcsák Zsuzsa Lilunak öntötte ki a szívét.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa Lilu vendége volt műsorában, amelyben a sminkelésről, szépségápolásról beszélgettek, de szóba került az is, hogy Zsuzsa hamarosan szerepelni fog a Dancing with the Stars versenyében, amit csak hosszas gondolkodás után vállalt el – szúrta ki a Bors. Úgy érezte ugyanis, hogy hiányzik belőle az a fajta női lágyság, ami a profi táncoslányokban megvan. Ám végül mégis ez volt az, ami miatt el is vállalta, ugyanis úgy határozott, hogy szeretné megtanulni, hogyan legyen ő maga is nőiesebb. Ennek kapcsán mesélte el, hogy volt olyan pillanat, amikor el is sírta magát, hiszen biztos volt benne, hogy lesz olyan mozdulatsor, amit képtelen megcsinálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Még most is kiráz a hideg. Emeléseket kellett gyakorolni. Az emelésekkel az volt az alapvető félelmem, hogy féltettem szegény fiút, hogy hogy fogja tudni megcsinálni, holott nem arról van szó, hogy hány kiló vagyok, vagy milyen magas, hanem ez egy technika kérdése. Kisportolt, ezzel foglalkozik húsz éve, meg tudja csinálni„ – kezdte Zsuzsa, aki a próbateremben minden instrukciót megkapott, mégis képtelen volt rá.

„Volt egy pillanat, amikor elmagyarázták nekem, hogy akkor hogy lesz az emelés és miként és akkor mondták, hogy „Na, csináljuk!” – folytatta a műsorvezető, akinek annyi lett volna a feladata, hogy emelje fel a jobb lábát és a táncos párja, Suti András már emelte volna is a levegőbe.

„Meg voltam rettenve, azt mondtam, hogy nem! Szegény fiú, mentem felé és megálltam. Azt mondtam neki, hogy nem tudok felmenni a nyakadba, mert neked ez fájni fog. Csak álltam vele szemben és elkezdtek potyogni a könnyeim. Nem sírtam, nem zokogtam, nem hisztériáztam, egyszerűen csak potyogtak a könnyeim. Semmi mást nem kellett volna csinálni, mint beállni abba a pózba és hagyni, hogy ő végezze a dolgát, vagyis az emelés meglegyen. Ez azt jelentette volna, hogy egyszerűen nem uralni, kontrollálni minden egyes másodpercét annak a mozdulatsornak, hanem megbízni benne, hogy ő ezt meg tudja csinálni és képes rá” – magyarázta Zsuzsa, aki úgy érzi, ekkor szakadt át benne egy olyan gát, aminek a létezéséről talán korábban nem is tudott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?