LELKIZŐ

„Dávid egy csoda volt” – könnyek közt szólalt meg L.L. Junior volt párja

Az édesanya fájdalma határtalan, de szeretné, ha másik gyermeke újra hozzá kerülne, mert szerinte Lacikának rá van most szüksége.
  • Szerző: Ripost

L.L Junor volt párja, Csilla amíg él, hibáztatja majd magát Dávidka halála miatt. A megtört asszony kijelentette, hogy harcolni fog azért, hogy visszakapja nagyobbik gyermekét, a hatéves Lacikát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Az egész négy másodperc volt” – emlékezett vissza a tragédiára az édesanya, akit nagyon megviselt a baleset, de nem őrült bele a gyászba.

„Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát. Sőt nagyon is szeretném és nagyon várom azt a pillanatot, hogy velem legyen” – mondta az asszony, akinek legnagyobb félelme jelenleg az, hogy nem tudja, kisfia hogyan dolgozza fel öccse halálát. Lacika ugyanis szintén végignézte a balesetet – írja a Blikk.

„Nem tudom, hogy a gyerek hogyan gondolkozik ezzel az egésszel kapcsolatban, hiszen nem vagyok ott vele. Nem tudok annyit beszélgetni vele. Viszont amikor találkozunk, akkor sokszor emlegeti Dávidot” – árulta el Csilla.

„Az utolsó percekig mosolygott, és annyira csodálatos volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája. És szeretném, ha az emberek nem ezt a hatalmas tragédiát látnák benne, hanem, hogy ő egy igazi csoda” – mondta sírva az édesanya, aki előtt újra és újra lejátszódnak a szörnyű pillanatok.

„Ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, mert nem voltam ott... Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig. De Lacikának szüksége van rám, és szüksége van arra, hogy ne hibásokat keressünk” – jelentette ki Csilla, aki a bíróságon mindent be akar bizonyítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?