LELKIZŐ

Curtis féltette gyermekét, ezt mondák róla az orvosok

A rapper őszintén elmondta, hogy az utóbbi időben milyen félelmek gyötörték, de mostanra már megnyugodhatott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Makkegészséges Széki Attila, azaz Curtis gyermeke. Az orvosok szerint a baba szépen fejlődik, így a szülők is megnyugodhattak, akik sokáig attól rettegtek, hogy Curtis korábbi drogproblémái negatívan befolyásolhatják a magzat fejlődését. A rapper a Blikk oldalán vallott félelmeiről.

A 29 éves zenész nem sokkal a bejelentést követően elvonóra jelentkezett, de mielőtt bevonult volna, kiderült, hogy menyasszonya várandós. Krisztina folyamatosan járt a kötelező vizsgálatokra, és szerencsére mindent rendben találtak az ultrahangos ellenőrzésen.

Curtis elvonója is sikeres volt, letette a drogot, és azóta is rendszeresen részt vesz közös foglalkozásokon, amelyek a leszokását segítik. Feldolgozta a történteket, próbál a jövőbe tekinteni és az augusztusban születendő fiára koncentrálni, de még mindig bántja, amit Majka tett vele.

"Egy olyan dolgot mondott ki rólam ország-világ előtt, ami még rá sem tartozott igazából, mert ez magánügy. Rá annyiban tartozott, hogy együtt dolgoztunk, de másnak ehhez semmi köze. Ráadásul ennek büntetőjogi következménye is lehetett volna" – jegyezte meg a rapper.

"Az is benne volt a pakliban, hogy börtönbe kerülök. Sőt, én biztos vagyok abban, hogy nyomozók megfigyeltek, ebben ezer százalékig biztos vagyok. Hetekig, hónapokig egy bizonyos jeep ott állt mindig a ház előtt, és csak az emberek cserélődtek benne. Van a Legenda című film, amiben Tom Hardy játszik, gondoltam rá, hogy én is viszek le kávét a nyomozónak, mint ő a filmben, de lehet, hogy nem értették volna a poént" – tette hozzá Curtis. 

A University of Western Ontario kutatói megállapították, hogy a terhesség alatti kokainhasználat képes negatívan befolyásolni a magzat fejlődését. Hatására mind a szülés előtt, mind utána nagyon komoly elváltozások jelentkezhetnek például a szív pitvaraiban és kamráiban, de okozhatja a szív nem megfelelő fejlődését vagy aritmiát is. A szakértők szerint ez azért történik meg, mert a kokain miatt a még meg nem született magzat szívszövetei elhalnak, és ahogy a gyermek fejlődik, a szívbetegségek kockázata megnő.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?