LELKIZŐ

Csoportterápián próbálja feldolgozni kisfia elvesztését Hopp Csilla

Az édesanya végignézte a gyermeke halálát.
  • Szerző: Ripost

Hopp Csilla élete legnehezebb időszakát éli, hiszen tavaly augusztusban elvesztette legkisebb fiát, Dávidkát. L.L. Junior volt kedvese a saját szemével nézte végig, ahogy gyermekét halálra gázolja egy autó. Úgy tudni, a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához, Lacikához akart odafutni, és bár Csilla barátnője a baleset előtti pillanatokban rászólt a Dávidkára, ő kiszabadította magát a nő kezéből, és a tragédiát már nem lehetett megakadályozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya a történtek után teljesen összetört, ám korábban egy interjúban elárulta: nem hibáztat senkit és semmit, csak magát okolja a balesetért. Ennek ellenére gyermeke, Lacika miatt talpra kellett állnia, ahogy azt is meg kellett tanulnia, hogyan éljen együtt Dávidka elvesztésével.

Lapunk megtudta, Csilla egy online csoportterápiára jár, ahol olyan szülőkkel együtt gyógyulhat, akiknek hasonló tragédiát kellett átélniük. Az Árva Szülők Alapítványa úgy próbál segíteni, hogy lehetőséget ad, hogy a résztvevők megismerjék egymás történetét, és rájöjjenek arra, hogy nem ők a hibásak a gyermekük haláláért. Egy biztos, a gyógyulás hosszú időt vesz majd igénybe, de ezekben a nehéz időkben egymásra támaszkodhatnak a szülők.

„Három hónapig szinte minden pillanatban lepergett a szemem előtt a baleset, a legapróbb részletekig újrajátszódott az egész, mintha csak egyfolytában valami szörnyű filmet néznék. Két külön életet éltem. Miközben beszélgettem valakivel, dolgoztam, vagy bármivel igyekeztem elterelni a gondolataimat, a másik énem folyamatosan látta a jelenetet” – nyilatkozta korábban az egyik hetilapnak Csilla.

Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?