LELKIZŐ

Berki Mazsi bevallotta: Ettől rettegett a szülőszobában

Nehéz elképzelni, mi zajlik le egy édesanya fejében, miközben a kisbabáját segítik a világra. Berki Mazsiban is kavarogtak a gondolatok, ott, abban a pillanatban a félelmei is felszínre törtek. A kimerültség ellenére sem merte lehunyni a szemét. Most elárulta, miért.
  • Szerző: Doris

Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya, Berki Emma Katerina november 4-én hosszú vajúdás után, végül császármetszéssel jött világra. Az édesanya a Borsnak mesélt azokról az érzésekről és félelmekről, amit a műtét közben érzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megszületett Berkiék első közös gyereke

Megszületett Berkiék első közös gyereke
Fotó: Instagram

„Amikor a kicsit kiemelték a pocakomból, az addig felgyülemlett stressz lezuhant rólam. Akinek született gyermeke, pontosan tudja, mire gondolok” – kezdte az édesanya.

„A császár miatt nekem a szülés utáni 'aranyóra' sajnos nem járt, de miközben műtöttek, tudtam, hogy a pici babám a legjobb helyen, az édesapja karjaiban van. Hatalmas megnyugvás volt ez számomra, ezért tudtam nyugodt maradni a műtőasztalon” – mesélte, hozzátéve: azért voltak pillanatok, amikor a fáradtság miatt elszabadultak a gondolatai:

„Nem tudtam, hogy ilyen helyzetben szabad-e vagy sem pihenni. Féltem, ha lecsukom a szemem, nem ébredek fel többé, pedig alig bírtam nyitva tartani.”

Hogy Mazsi milyen további részleteket árult el még a szülésről, illetve milyen üzeneteket kapott a sokakat megosztó élőzés után, kiderül a Bors szombati lapszámából. Keresd az újságosoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?