FÜLES

Berki Krisztián: Muszáj volt a császármetszést választani!

Nem zajlott zökkenőmentesen Berki Mazsi első gyermekének a születése, de végül minden szerencsésen végződött.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, online közvetítették a legkisebb Berki érkezését. Második kislánya születése egészen meghatotta Berki Krisztiánt, aki azóta teljesen máshogy tekint a nőkre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sajnos nem ment minden egyszerűen a szülőszobában! Amint megérkeztek a TritonLife Róbert Magánkórházba, kiderült, hogy kevesebb a magzatvíz, mint amennyi elegendő lenne, ráadásul a karate Európa-bajnok, ennek megfelelően izmos, mindig sportoló sem tágult megfelelő mértékben, hiába kapott oxitocint is. A fájások, a görcsök iszonyúan erősek voltak, emiatt epidurális érzéstelenítést is kapott, ám a szülés csak nem tudott beindulni – tudta meg a hot! Magazin.

Megszületett Berkiék első közös gyereke

Megszületett Berkiék első közös gyereke
Fotó: Instagram

„Így aztán dr. Héra Anna javaslata alapján a feleségem és a gyermek érdekében császármetszést alkalmaztak” – mesélte a hot!-nak a büszke édesapa.

Szerencsére minden rendben zajlott, így azonnal Krisztián mellkasára tették a gyermeket. A hatályos rendeletek szerint a szülés után három napig mindannyian együtt lehettek a kórház egyik szobájában, ahonnan az apuka sem mehetett haza. Együtt tölthették az első éjszakát is, ami nem volt túl könnyű, mégis felemelő pillanatokat okozott.

„Már amikor rám rakták a babát, akkor eszembe jutott a nagylányom, Nati. Ettől fogva a feleségemen kívül már két nőről kell gondoskodnom, kettőt kell megvédenem mindentől. De ez a felelősség inspirál, a legjobb apa és férj akarok lenni. Azt szeretném, hogy a két lányomat ne csak felneveljem, hanem legyenek büszkék arra, ahogy velük foglalkozom” – magyarázta Berki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?