FÜLES

„Másképpen gondolok a nőkre” – kislánya születése után tett vallomást Berki

Berki Krisztián az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót Mazsiról, mikor még kórházban voltak. Egy megható vallomást is írt a képhez.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián megható vallomást tett a nőkről! Miután felesége világra hozta első közös gyermeküket, úgy tűnik Berki teljesen más szemmel néz a nőkre és persze Mazsira is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KB Metropol

„Eddig is imádtam a feleségemet, de ma már Istennőként tekintek rá. Meg minden nőre, akik életet adnak. Egyszerűen lenyűgöz a női lét, az a csoda, amit magukban hordoznak. Meghajolok előttük mindenért, amik ők. Ma már másképpen gondolok a nőkre. Azt gondolom, hogy a legnagyobb érteke egy nőnek a tisztasága és a jósága” - kezdte Berki.

„Azt gondolom, hogy a nők nélkül nagyon sivár lenne ez a világ. Mert a nőknek köszönhetünk valójában mindent. Az életet, a szépséget, a gondoskodást és bennük van a bölcsesség. Ők tanítanak a valódi önzetlenségre az odaadásukkal és a végtelen szeretetükkel, amit nap, mint nap az életbe töltenek. Az én feleségem is ilyen. Odáig vagyok érte” – írta Krisztián a bejegyzésben.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?