LELKIZŐ

Megharcoltak a boldogságért: Nehezen jött össze a baba a magyar sztároknak

Óriási fájdalom, ha valaki megtudja, hogy nem lehet gyereke, vagy elveszti a kisbabáját. Néha azonban az orvosi jóslatok és a tragédiák ellenére is megtörténik a csoda, és megfogan a baba. Így van ez a sztárvilágban is!
  • Szerző: Doris

Hajdú Péter a szerdai Borsban jelentette be, hogy szerelme, Eszter kisfiút hord a szíve alatt. A pár boldogsága már csak azért is földöntúli, mert nagyon sok nehézségen mentek keresztül, amióta közös gyermeket szeretnének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megharcoltak a boldogságért: Nehezen jött össze a baba a magyar sztároknak

Fotó: Instagram

Tavaly nyáron egy ikerterhességet vesztettek el, majd Eszter újra várandós lett, de decemberben komplikáció lépett fel, ami miatt a gyönyörű kismama élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett. Most annyi viszontagság után, Eszter terhessége szerencsére problémamentes, a babaszobát csak babonából nem rendezték még be a szerelmesek.

A összegyűjtötte azokat a sztárokat, sztárpárokat, akik sokáig azt hitték, számukra örök álom marad a gyermekáldás, de végül megtörtént velük a csoda.

Dobó Ági

A 2010-es Miss World Hungary, Dobó Ági orvosa nem látott túl sok esélyt arra, hogy a modell teherbe essen. Sőt, még a pozitív terhességi teszt ellenére is azt mondták a korábban cisztával bajlódó Áginak, hogy valószínűleg kóros vagy elhalt a terhessége. Ráadásul az egykori szépségkirálynő azért is aggódott, mert édesanyjának annak idején négy vetélés után ő volt az ötödik babája. Így az első 12 hét borzasztó bizonytalanságban telt. Ám végül 2013-ban egészségesen jött a világra a kis Benedikt, 2016-ban pedig megérkezett a kistesó, Nataniel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Berki Krisztián és felesége, Mazsi

Idén áprilisban derült ki, hogy Berki Krisztián ismét apa lesz, felesége, Mazsi első közös gyermekükkel várandós. Ez már csak azért is örömteli, mert a pár valóságos kanosszajáráson ment keresztül, amíg meg nem fogant a pici, Mazsi már többször lemondott az anyaságról. Elkeseredettségükben a művi megtermékenyítéssel is megpróbálkoztak!

Az első inszeminációba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumtermelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelenül. Bántott, de ekkor még nem keseredtünk el

mesélte Mazsi áprilisban a hot! magazinnak, Hozzátette: a sikertelen beültetés után egy specialistát kerestek fel, így újabb vizsgálatok kezdődtek, amelyek szintén nem várt eredményt hoztak.

„Elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk egy lombikkal. Tavaly októberben volt az első, akkor kaptam hormonkezeléseket. Máig emlékszem arra a pillanatra, amikor közölte velem a doktor úr, hogy petezsákom van ugyan, ám nincs benne pete. Egy világ omlott össze bennem, elkeseredtem, napokig depressziós voltam” – tette hozzá Mazsi, akire ezután újabb konzultációk vártak, hogy változtassanak a hormonok adagolásán.

A második lombikprogram során már három petesejtet is találtak Mazsinál, ám végül közölték vele a lesújtó hírt: nem sikerült a megtermékenyítés. Mazsi összeomlott, de nem adta fel.

„Amikor legközelebb mentem a természetgyógyászomhoz, megkértem, kezeljen akupunktúrával. És a második alkalom után meg is fogant a baba! Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami, valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. Ez valahol csoda” – lelkendezett a hot!-nak a boldog kismama.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Dundika

Dundika, azaz Majoros Hajnalka korábbi párjával sokáig dolgozott a babaprojekten. Mindhiába. Lacival ugyanis nem jött össze a közös gyermek. Aztán külön utakon folytatták az életüket, és elhúzódó válásuk még le sem zárult, amikor váratlanul jött a hír: a playmate már Majka gyermekét hordja a szíve alatt. Pedig pár héttel azelőtt, hogy nagyobbik fiuk, Marián megfogant, a szexi anyukát még cisztákkal kezelték. Azóta a kistestvér, Olivér is megérkezett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

Végül nézzünk egy külföldi példát is!

Gordon Ramsay

A csípős nyelvű sztárszakács négy gyerekkel büszkélkedhet. Pedig munkahelyi ártalom miatt alacsony a spermaszáma. Nemzőképességére az volt pusztító hatással, hogy mindig a magas hőmérsékletű sütők mellett időzik, de a felesége policisztás petefészek szindrómája is gondot okozott. Ezért Gordonék első három gyermeke csak mesterséges megtermékenyítéssel foganhatott meg, ám a negyedik utód, Matilda nagy meglepetésre beavatkozás nélkül, természetes úton jött a világra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gordon Ramsay (@gordongram) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?