LOVE

Óriási az öröm, Hajdú Péter nagy bejelentést tett születendő gyermekéről

A szerelmespár még mindig alig hiszi el, hogy megtörténik velük a csoda, kisbabájuk lesz. A babaszobát babonából még nem rendezik be Hajdú Péterék, bár az új jövevény miatt, akinek immár a neme is publikus, komoly átalakítások lesznek a lakásban.
  • Szerző: Doris

Annyi sok szomorúság és veszteség után most már biztonsággal kimondható, Hajdú Péter és kedvese célegyenesbe értek, hamarosan szülők lesznek. Eszter szíve alatt szépen cseperedik a közös gyermekük, a terhessége problémamentes, így a kismamának nincs más feladata, mint tervezgetni a közös boldog jövőt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Óriási az öröm, Hajdú Péter nagy bejelentést tett születendő gyermekéről

Hamarosan szülők lesznek
Fotó: Instagram

Nagy megnyugvás ez azok után, amin keresztülmentek. Tavaly nyáron egy ikerterhességet vesztettek el, majd Eszter újra várandós lett, de decemberben komplikáció lépett fel, ami miatt a gyönyörű kismama élete is veszélybe került, kórházba vitték, műteni kellett.

Hétfőn Hajdú Péter egy friss fotót posztolt a kedveséről, melyen Láng Eszter látható immár kerekedő pocakkal. A képhez a tévés azt írta: „A gyönyörű kismama”.

A büszkesége érthető, hiszen a Life TV vezérigazgatója háromgyermekes édesapa lesz. Amikor azt kérdeztük Hajdú Pétertől, hogy kislányt vagy kisfiút várnak, kicsit hezitált a válasszal, majd elérzékenyülve azt mondta:

– Kisfiunk lesz. Nagyon várjuk már.

A kispapa hangján érezni, hogy nehezen tartja kordában az érzelmeit, ha erről a témáról faggatjuk, nagy nehezen mégis sikerült egy pár mondat erejéig szóra bírni.

Fotó: Instagram

A babaszobát még nem kezdtük el berendezni, babonából. Majd ősz végén kerül erre sor, előtte azonban lesznek még átalakítások a lakásbanmondta a Borsnak, majd így folytatta: – A gyerekek, Dávidka és Noncsi szobái természetesen megmaradnak, a gyerek- nappalit fogjuk átépíteni, hogy legyen külön helye a picinek is.

Péter, Sarka Katával való közös házasságából van már két gyermeke, Dávid 11 éves, és Noémi, aki pedig 12. A kicsiknek természetesen az édesapjuknál is van külön rezidenciájuk, ide fogadják majd be az új kistestvért, akit nagyon várnak.

Bár elég nagy a korkülönbség a gyerekek között, így nyilvánvalóan nem fognak együtt játszani, a testérek mindig számíthatnak majd egymásra – magyarázta Péter.

Már az első reakciójuk nagyon aranyos volt, amikor meghallották, hogy új tesó érkezik. Szeretettel várják és szerintem, amikor csak tehetik, ők is kézben tartják majd a picit. Óriási kaland vár ránk, tényleg egy érzelmi hullámvasút az egész, nagyon boldogok vagyunk – tette hozzá Hajdú Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?