LELKIZŐ

Angelina Jolie egyfolytában csak bőg

Az Oscar-díjas színésznő nagyon nehezen viseli, hogy elköltözött otthonról a legidősebb gyereke.
  • Szerző: The_M

Szeptember elején megkezdi főiskolai tanulmányai Maddox Jolie-Pitt, de már nagyjából egy hete Szöulban van, hogy megszokja az új környezetet. Az első két napot Angelina Jolie is a fiával töltötte a Jonsze Egyetemen, mert biztos akart lenni benne, hogy a gyerek a legjobb kezekben van. Majd amikor otthagyta Maddoxot az iskolában, elöntötték az érzelmek. Csak a reptérre vezető úton hatszor sírt, és az azóta eltelt napjait is a bömbölés teszi ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

Új filmje sajtótájékoztatóján Angie maga mesélte el, hogy üvöltve sír a legváratlanabb pillanatokban, amikor eszébe jut Mad elköltözése. A többi gyerek fél is elindulni vele bárhová, nehogy megint rákezdjen és kényes helyzetbe hozza őket.

Angelina és Mad az egyetemi kampuszon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PPAPER (@ppaper_magazine) által megosztott bejegyzés,

De nem csak az anyjának hiányzik nagyon Maddox. A legkisebb testvérei, az ikrek utána rohantak a taxihoz, és vissza akarták rángatni a házba, hogy ne hagyja ott őket. Angelina ebben a pillanatban vált teljesen biztossá, hogy a gyerekei egy életen át szeretni fogják egymást, hiába nem azonos a génkészletük, csak a három legfiatalabbnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?