LELKIZŐ

Aleska Diamond leendő anyukaként szólalt meg

Aleska Diamondnak kész terve van a nem is olyan távoli jövőre, amikor leendő gyermekeit beavatja rovott múltjába.
  • Szerző: Ripost

A felnőtt filmes világból elsővonalas celebbé előlépett Aleska Diamond még ugyan fiatal, de már most házasságról és anyaságról dédelget lányregényes álmokat. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy múltja miatt vár majd rá néhány kínos perc is, hiszen nem akarja, hogy gyerekei az internetet böngészve, véletlenül jöjjenek rá, mivel is kereste a pénzt korábban.

„Van még pár évem a házasságig és a gyermekvállalásig, de már most elgondolkodtam azon, miként és főleg mikor állok majd a gyerekeim elé, hogy elmeséljem nekik azt a finoman zűrös pár évet az életemből, amikor nem feltétlenül a jó úton jártam. Valahogy úgy gondolom, hogy mire eljön az ideje, már egyáltalán nem lesz tabutéma a szex, és ezért ez a beszélgetés sem lesz kellemetlen, de persze tévedhetek is.

Ami biztos, hogy magam szeretném majd elmondani, és még azelőtt hogy iskolába mennének."

Nem lesz tabu

„Tudom, hogy egy hatéves gyereket nem lehet durván szembesíteni a tényekkel, de biztosan megtalálom a módját, hogy a maguk szintjén megértessem velük, mit és miért tettem egykor. Tőlem őszinteséget fognak kapni, mert csak így várhatom el, hogy kamaszkorukban ők is bizalommal legyenek felém”- árulta el a Celeb vagyok, ments ki innen túlélője, aki a körülötte legyeskedő férfiakkal is kíméletlenül őszinte, pláne ha olyannal akad össze, akinek fogalma sincs arról, kivel is hozta össze jó sorsa.

A férfiakkal is őszinte

„Tény, hogy sokan ismernek, de rengeteg olyan férfi van, aki nem néz tévét, és nem olvas bulvárlapokat sem, így ők azt sem igazán tudják, hogy a világon vagyok. Ebből kifolyólag többször is megesett, hogy direkt úgy kellett alakítanom egy-egy beszélgetést, hogy kiderüljön rólam, mivel is foglalkoztam korábban.

Azt nem hiszem, hogy túl kell beszélni a múltamat, de elhallgatni sem szabad”

- szögezi le Aleska.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?