LELKIZŐ

73 évesen sem válik valóra az álma: ez Zalatnay Cini nagy szívfájdalma

Az énekesnő most már szívesen kipróbálná magát a nagymamaszerepben, de úgy tűnik, ezzel még várnia kell.
  • Szerző: ripost

Három év után nemrégiben hazatért Angliából Zalatnay Sarolta lánya. Az énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen végre visszakapta Nikit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A harmincegy éves fiatal nő ráadásul nagyon jó állásban dolgozik: Érden egy egészségügyi központot vezet. Cini viszont nagyon vágyik már arra, hogy a lánya megállapodjon, és megajándékozza őt egy unokával.

Fotó: Markovics Gábor

„Éjt nappallá téve dolgozik, nincs magánélete. Szoktam is tőle kérdezni, hogy áll a szerelemmel. Erre azt válaszolja: 'Anya, most te vagy nekem, és a munkám!' Ennek örülök, de ilyenkor jön a piszkálódásom: 'Jó, jó, de 73 éves vagyok, mikor lesz végre unokám?' Rám néz, és tudom, nem kell ezt tovább forszíroznom” – mondta el a Best magazinnak az énekesnő.

Cini soha nem bánta meg, hogy örökbe fogadta Nikit, a külső szemlélő nem is mondaná meg róluk, hogy nincs közöttük vérségi kapcsolat. Persze, azt nem tagadja, hogy voltak köztük nehézségek.

„Nekem például nehéz volt elfogadnom a párkapcsolatát, a szexuális identitását. Őszintén megmondom, nem volt könnyű megemészteni, amikor kiderült, mindkét nemhez vonzódik, biszexuális. Mindenkit megértek, elfogadok, hiszen az én életem is elég nyitott volt” – fogalmazott az énekesnő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?