FÜLES

Betörtek Kökény Attiláékhoz, nagy becsben tartott tárgyat vittek el

Ellopták Kökény Attila fiának biciklijét. Az énekes pestszentlőrinci házának kertjébe szerdára virradóra lopózott be az elkövető vagy elkövetők, és gondolkodás nélkül elvitték az első tárgyat, amit megláttak: az énekes fiának nagy értékű kerékpárját. Attila rögtön feljelentést tett a rendőrségen, ő is és a családja is mérhetetlenül elkeseredett.
  • Szerző: E.J.

Két éven át spórolt arra a nagy értékű biciklire Kökény Attila fia, amit péntek hajnalban egyelőre ismeretlen tettesek kiloptak a pestszentlőrinci házuk kertjéből. Az énekes fia, Lajos éveken át minden zsebpénzét azért tette félre, hogy szert tehessen a menő járgányra, ezért most ő és a családja is nagyon el vannak keseredve.

Fotó: Markovics Gábor

„A fiam nagyon vágyott egy márkás biciklire, ám mivel a feleségemmel azt valljuk, hogy a pénzt meg kell becsülni, nem vettük meg neki rögtön. A zsebpénzéből és a születésnapra, ünnepekre kapott összegekből spórolta össze az árát, és nagyon örült, amikor a bicikli végre az övé lett” – mondta el a -nak Attila, aki álmában sem gondolta volna, hogy a lakóövezetükben ilyesmi megtörténhet.

Fotó: Ezt a típusú biciklit keresik Kökény Attiláék

„Csütörtök este a fiam sokáig bringázott kint, és bár mindig elzárjuk a kerékpárokat a garázsba, ezúttal kint hagyta a kertben. Reggelre azonban hűlt helye lett. Mélységesen meg vagyok döbbenve és nagyon csalódott vagyok, hiszen tizenkét éve lakunk a csendes, kertvárosi környéken, de soha még csak hasonló sem fordult elő. Megtettük a feljelentést a rendőrségen. Itt jóravaló, becsületes emberek élnek, ezért is bízom benne, hogy valaki látott valamit, és valahogy visszajut hozzánk a kisfiam nagy becsben tartott bringája„ – fogalmazott az énekes, aki arra kér mindenkit, hogyha tud valamit a képen látható kerékpárról, lépjen vele kapcsolatba.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?