Létrehozva: 2020.04.16.

Kiderült, milyen óvintézkedések mellett forgatnak Stohl Andrásék a koronavírus idején

Sosem látott előkészületek, és a lehető legnagyobb biztonság mellett kedden újra forgatni kezdték a TV2 saját gyártású heti sorozatát, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárt.

Rendszeres koronavírusteszten esik át az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár stábja – írja a Bors.

A Stohl András főszereplésével készülő sorozat munkatársai mindennap új maszkokat és gumikesztyűket kapnak, és a színészek utaztatásukról is a produkció gondoskodik.

Mint ahogy a Ripost is megírta, a Stohl András, Szirtes Ági és Stefanovics Angéla főszereplésével készülő sorozat gyártása már a tavasz elején elindult, ám a koronavírus-vészhelyzet miatt egy időre kénytelenek voltak leállni.

Fotó: TV2

Kiderült: a produkció teljes stábján koronavírustesztet vé­geztek nemrég, ezek eredménye mindenki esetében negatív lett és a napokban a legszigorúbb intézkedések mellett ismét elindult a munka.

Less be a kulisszák mögé:

A tesztet sűrűn meg fogják ismételni, és kizárólag az mehet majd a forgatásokra, akinek eredménye negatív lesz. Így Stohl Andrásra és kollégáira kiemelten vigyáz a csatorna.

A Bors megtudta: a villába, ahol forgatnak , csak a produkció stábja léphet be. Minden dolgozó kesztyűt és drágább maszkot kapott, melyekből az IKO műsorgyártó mindennap újat biztosít.

„Ezen védőfelszerelések viselése a színészek kivételével mindenkinek kötelező, és a dolgozók egészségére ügyelve a helyszínen minden nap többször, alaposan fertőtlenítenek. A színészek szállítását is a műsorgyártó oldja meg, és akik épp nem forgatnak, azok kizárólag az otthonukba tartózkodhatnak” – közölte a műsorgyártó a Borssal.

A lap megkereste a TV2-t is: „A TV2 Csoport és az IKO Műsorgyártó számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkcióban közreműködők egészségének a védelme, folyamatosan nyomon követjük a koronavírussal kapcsolatos fejleményeket, és a kormányzati intézkedésekkel összhangban végezzük minden tevékenységünket.”

Hozzátették: az elmúlt hetekben zajlottak a folytatás előkészületei, mostanra teremtettek meg minden olyan körülményt, amelyek mellett biztonságosan forgathat tovább a stáb.

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a dinnyeberki otthonukból egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be, és a produkcióban mellékszereplőként Kulka János, illetve a Barátok közt Berényi Miklósaként megismert Szőke Zoltán is feltűnik majd. Az új magyar széria premierje május 1-jén lesz, de akkor csak egy epizódot vetítenek le és a most készülő folytatás ősszel érkezik.

 

Rá sem lehet ismerni Stohl Andrásra

Stohl András maszkja minden egyes forgatáskor több órán át készül, melynek köszönhetően szinte felismerhetetlen lesz majd a színész a képernyőn.

Fotó: TV2

„Radnai Márk rendező azt mondta, Bödör Gáspár a dinnyeberki Escobar, tehát egy olyan ember, aki azt hiszi, ő tojta a passzátszelet, pedig nagyon nem. Bödör Gáspár egy igazi, szerethető balfék, nekem színészként pedig nagyon-nagyon lehetőség, hogy nem a Stohl András- arccal kell játszani. Ez mindig nagy szabadságot jelent, mert valahogy elengedheted azt, aki vagy és teljesen át lehet alakulni egy másik figurává” – mondta a színész néhány hete a TV2 Tényeknek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország hadat üzent a NATO-nak a lengyelországi atomfegyver telepítési terve miatt

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

mandiner.hu

Megint tüntet Magyar Péter, bezzegromániázik és bohócozik

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?