SZTÁR

Kemény véleményt fogalmazott meg Nagy Feró a migránsokról

Nyíltan vállalja a rocker, hogy nemmel fog szavazni a vasárnapi népszavazáson. A zenész úgy érzi, a jövőnk forog kockán, és meg kell védeni Európát.

Elmegy és nemmel szavaz a betelepítési kvótával kapcsolatos vasárnapi népszavazáson Nagy Feró, döntését pedig meg is indokolta. A zenész a saját bőrén tapasztalja, ami körülöttünk zajlik, nagyon megdöbbent, amikor utoljára Brüsszelben járt.

"A feleségemmel egy katolikus templom mellett sétáltunk, gondoltam, megnézem, de körbe volt kerítve. Csak úgy állt ott, mint valami műemlék, megközelíteni sem tudtam. Nem akarom, hogy ilyesmi Magyarországon is megtörténjen. Az utcán sok férfi állt, és a feleségem szólt, hogy menjünk haza, mert egyszerűen rosszul érzi magát ebben a közegben. Õ volt az egyetlen nő! Akkor azt mondtam, hogy soha többé nem megyek Brüsszelbe"

– mondta Feró a Lokálnak.

"Nemmel fogok szavazni! A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába. Én sosem ítélnék el egy arab nőt a kinézete miatt, ők mégis megteszik. Nem hiszek abban, hogy nekünk kellene alkalmazkodnunk az iszlámhoz, és azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa"

- nyilatkozta a Beatrice énekese, majd hozzátette: igazából mi védjük Európa határait, húztunk egy kerítést, és valamennyire megfékeztük az áradatot.

"Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk? Miért akarja bárki rám erőltetni, hogy együtt lakjak valamiféle humanitárius megfontolásból olyanokkal, akik nem szeretnek engem. Mert nem szeretnek! Idejönnek és követelőznek"

- magyarázta a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?