SZTÁR

Kamilla fontos dolgot kotyogott ki Fülöp herceg állapotáról, amíg mindenki aludt

Nem várt helyről érkezett az új információ a betegeskedő Fülöp herceg állapotával kapcsolatban. Még egy darabig biztosan kórházban kell maradnia.
  • Szerző: Ripost

Kamilla cornwalli hercegné, Károly walesi herceg brit trónörökös második felesége fontos részleteket osztott meg a kórházban lévő Fülöp herceg állapotával kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Immár 15. napja, hogy távol az otthonától kezelik fertőzés miatt az urolkodói család tagját. A 99. életévében járó herceg orvosai tanácsára önként vonult be egy klinikára, miután rosszul lett. Az udvar illetékese annak idején csak annyit árult el, hogy a herceg nem érezte jól magát és hogy betegsége nincs összefüggésben a koronavírussal.

II. Erzsébet férje, Fülöp herceg február közepén került kórházba.

II. Erzsébet férje, Fülöp herceg február közepén került kórházba. Fotó: MTI/AP/PA/Adrian Dennis

Nemrég pedig a londoni Szent Bartholomew kórházba költözött, hogy megfigyelés alatt tartsák a már meglévő szívbetegségét. Az egészségügyi állapotát pedig érhető okokból a legféltettebb titokként kezelik és persze a legnagyobb diszkrécióban.

Kamilla hercegné az éjszaka folyamán a croydoni Covid oltási központban tette tiszteletét, ahol az egyik alkalmazott feltette neki a nagy kérdést: hogy van Fülöp herceg?

„Kissé javul” – válaszolta sejtelmesen Cornwall hercegné, majd hozzátette: „Nagyon szorítunk érte.”

Anne Sheehan, a háziorvosi rendelő recepciósa később megerősítette a BBC oldalának, hogy a látogatás során megkérdezte a hercegnét, hogy van a herceg. Camilla pedig azt mondta: „Ma hallottuk, hogy enyhén fejlődik. Szóval, ez nagyon jó hír. Nagyon szorítunk a felépüléséért.”

A legfrissebb hírek szerint Fülöpnek akár a hét végéig is még a klinikán kell maradnia. Mondanunk sem kell, mennyire veszélyes lehet ez egy közel 100 éves ember szervezetére nézve, különösen most, a pandémiás időszakban. A Buckingham palota személyzete egy emberként imádkozik érte.

Kórházban töltött ideje alatt fia, Károly herceg meglátogatta, a vizit körülbelül 30 percig tartott. Valószínűleg édesapját tájékoztatta a családot érintő legfrissebb hírekről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?