FÜLES

Most érkezett: Fülöp herceget azonnal át kellett szállítani egy másik kórházba

Állapotáról azóta sincs információ.
  • Szerző: Doris

A Buckingham-palota megerősítette, hogy Fülöp herceget hétfőn át kellett szállítani a St Bartholomew’s kórházba, további kezelésre – írja a Daily Star.

Fülöp herceget azonnal át kellett szállítani egy másik kórházba

Fotó: Northfoto

A 99. életévében járó Fülöp herceg több mint egy hete vonult be önként az egyik londoni kórházba. Az udvar illetékese az akkori hivatalos közleményben nem részletezte, hogy a hercegnek milyen panaszai vannak, csak annyit közölt, hogy a herceg nem érezte jól magát, és orvosa tanácsára vonult néhány napra kórházba, megfigyelés és pihenés céljából.

Fülöp herceg, aki júniusban tölti be 100. életévét, legutóbb 2019 karácsonya előtt töltött négy napot ugyanabban a kórházban, ahol most is kezelik. Az udvar illetékese annak idején is csak annyit árult el, hogy Fülöp egy régebb óta fennálló egészségi probléma miatt, orvosa tanácsára vonult kórházba megfigyelés és kezelés céljából. Az utóbbi egy évtizedben többször előfordult, hogy az edinburgh-i hercegnek – aki egyébként szinte kikezdhetetlen egészségi állapotáról közismert – kórházi kezelésre volt szüksége, és korábban is voltak fertőzéses megbetegedései.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?