SHOWBIZ

Hoppá: Egy gyárban kezdte karrierjét a TV2 sztárja

Kajdi Csaba húsz éve irányítja modellügynökségét, de csak az utóbbi egy évben lett közismert, miután „Cyla” fedőnéven nekilátott humoros videókat gyártani az internetre.
  • Szerző: Buster

Kajdi Csaba volt a Nicsak, ki vagyok? első adásának kakkuktojása, hiszen róla nem lehetett tudni, hogyan veszi fel a ritmust a sztárcsapatok többi, már rutinos tagja mellett.

Fotó: TV2

Végül működött a kémia, és működött az a csípős humor, amit már ismer az a több mint 140 ezer rajongó, akik követik Csabát az Instagramon. De ki ez a francia gyökerekkel rendelkező úri fiú és hogyan kapaszkodott fel a modell szakma csúcsára?

„Kommunikációs szakon végeztem és közvetlen azután, hogy megkaptam a diplomámat, nekivágtam Amerikának. Illetve nem annyira azonnal, mert annak ellenére, hogy egy jómódú családba születtem, nem kényeztettek el a szüleim és nem fizettek ki mindent, amit csak kitaláltam magamnak. Ahhoz, hogy kijussak az USA-ba, magamnak kellett megkeresnem a repülőjegyem árát. Ezért voltam bolti eladó és segédmunkás is. Egy üzemben kellett hatalmas marmonkannákból kisebb flakonokba töltögetnem különböző tisztítószereket, majd felcímkéztem őket. Igaz, hogy az üzem az apukámé volt, de ezt titkoltuk a kollégák előtt, mert nem akartam, hogy másképpen nézzen rám a többi alkalmazott. Ott kerestem meg az útiköltségemet…”

– mesélte a nak Kajdi Csaba, aki a napilap pénteki számában hosszabban is sztorizik a karrierjéről. Többek között azt is elárulja, melyik az a magyar színésznő, akit ő fedezett fel annak idején.

És ezeket olvastad már?